• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A.K.

05.03.2024

14:54

Ruskinja otkrila mračnu tajnu i sve frapirala! Lepa Maša na ovo nije ponosna

EPA Images

Tenis

Ruskinja otkrila mračnu tajnu i sve frapirala! Lepa Maša na ovo nije ponosna

Podeli vest

Marija Šarapova, bivša ruska teniserka, prisetila se najteže odluke koju je morala da donese tokom karijere.

Lepa Maša je bila prva teniserka sveta, osvojila je pet grend slemova, a odlazak u penziju ubrzao je doping skandal pošto je 2016. godine bila pozitivna na zabranjenu supstancu meldonijum. Ona je nedavno u jednom podkastu otkrila da joj je tokom karijere ipak bilo najteže kada je morala ocu Juriju da kaže da želi da radi sa drugim trenerom.

Jurij je bio njen trener dugi niz godina. Početkom 2008. godine odlučila je da se zahvali ocu na saradnji. Nakon trijumfa na Australijan openu ocu je poslala mejl u kom mu je poručila da više neće biti njen trener. Priznala je da nije ponosna na svoj potez.

- Mislila sam da je bolje da to uradim putem imejla, da ću tako bolje izneti svoje mišljenje. Nisam mogla da ga pogledam u lice i kažem mu. Znala sam da on nije ni slutio šta ću uraditi. Jednostavno, nije očekivao da se to dogodi nakon osvajanja moje treće grend slem titule - otkrila je Šarapova u jednom podkastu.

 

Foto: EPA Images

Marija Šarapova

 

Priznaje da joj je to bila najteža odluka koju je donela u karijeri, jer je sa ocem sarađivala 20 godina, od početka karijere. 

-  Za oca koji se bavi sportom, posebno tenisom, i koji je s ćerkom osvajao grend slemove to je jako teško. 

Ipak, njena odluka nije uticala na njihov odnos. Juri je i dalje bio uključen u Marijinu karijeru.

- Zapravo, nikad ga nisam otpustila. I dalje je bio vrlo predan i prva osoba koju bih nazvala. 

Šarapova je otišla u penziju 2020. godine, a sada uživa u životu nakon sportske karijere. Vlasnica je brojnih kompanija, a ima i vlastiti brend slatkiša "Šugarpova", bavi se humanitarnim radom i ima sina sa britanskim biznismenom Aleksanderom Džajlksom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija