• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J . P.

17.03.2024

13:45

Nije dobro! Siner otkrio razloge poraza!

tanjug/ap

Tenis

Nije dobro! Siner otkrio razloge poraza!

Podeli vest

Italijanski teniser Janik Siner (22) poražen je od Španca Karlosa Alkaraza (20) u polufinalu Indijan Velsa sa 1:6, 6:3, 6:2, a kao uzrok poraza navodi bolove u ruci i kolenu koji su ga zadesili tokom meča.

Dobrim koracima je krenuo ka vrhu, ali šampion Australijan opena nije uspeo da se plasira u finale turnira u Kaliforniji. Na konferenciji za medije nakon meča izjavio je da su ga povrede sprečile da na terenu pokaže maksimum, ali da to nije izgovor za poraz.

- Osetio sam sitne probleme na nekoliko mesta na telu i bilo mi je potrebno vreme da shvatim šta se dešava. Videćemo kako će biti sutra kad se probudim. Posle tog peha sa desnim laktom osetio sam bol, bolela me je i ruka pa sam brinuo da mi se stanje može pogoršati. Ali to nije izgovor, on je igrao bolje. U svakom slučaju, mislim da ću biti spreman za Majami - izjavio je Siner. 

Siner je imao problema i sa kolenom.

- U trećem setu, kada sam pao, povredio sam lakat, ali i pre toga sam imao mali problem sa levim kolenom koji mi je na momente blokirao. Krenuo sam u toj situaciji na loptu bez zadrške, to je deo igre, to je borba. Znao sam da je taj poen važan - dodao je teniser.

Na kraju, osvrnuo se na sam tok meča i čestitao saigraču na zasluženoj pobedi. 

- U prvom setu sam igrao dobro, direktno, kao što sam i pripremio meč sa svojim timom, ali onda je došao momenat gde sam promašio previše forhenda. I dalje sam imao neke brejk lopte ali ih nisam iskoristio. Alkaraz je zaslužio pobedu, tu nema dileme i stvarno sve čestitke. Ja sam promašio nekoliko lakih poena na mreži. Događa se. Moram da razgovaram sa svojim timom i da vidim da li je to bilo zbog tenzije ili je to bio samo loš dan, što može da se desi svakome - podvukao je Siner. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija