• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.04.2024

13:27

Alkaraz razvezao jezik o Đokoviću! Otkrio svetu da li je Srbin ranjiv

Reuters

Tenis

Alkaraz razvezao jezik o Đokoviću! Otkrio svetu da li je Srbin ranjiv

Podeli vest

Karlos Alkaraz kaže da niko nije savršen, pa ni Novak Đoković, ali da je prvom teniseru sveta teško pronaći slabu tačku, te da nikada nije ranjiv.

Španac posle Monte Karla ne igra ni na turniru u Barseloni zbog povrede šake, pa je slobodno vreme iskoristio i proćaskao sa španskim novinarima. Nije malo onih koji smatraju da je najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ove sezone ranjiviji nego ranije, ali treći teniser sveta nije saglasan sa tim stavom.

Novak nije ranjiv

On samo odmahuje glavom i kaže:

- Đoković nikada nije ranjiv. Sada nema izuzetne rezultate, iako su i dalje veoma dobri. Igrao je polufinale grend slema i mastersa u Monte Karlu, a navikli smo da ga vidimo kako sve osvaja.

Đoković nije savršen, ali mu se ne može naći slaba tačka, smatra Alkaraz.

- Niko to nije. I Đoković ima slabe tačke, iako izgleda da ih nema. Ali teško ih je pronaći, jer su veoma male i jedva se vide. 

 

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Karlos Alkaraz sipa komplimente na račun Novaka Đokovića

 

Ipak, Španac smatra da mu je najveći rival trenutno Janik Siner.

- On je trenutno najbolji na svetu. Sa njim ću deliti sezonu i karijeru, pokušavam da napredujem i radim stvari koje mogu da mu naprave probleme. Siner je taj koji me tera da napredujem kao igrač. Đoković i Medvedev su tu, ali me tokom narednih godina očekuje borba sa Sinerom. Prošle sezone sam rekao da će osvojiti grend slem i biti broj jedan. Sad ima veliki trofej, drugi je na svetu, nedostaje mu još prva pozicija. 

Foto: profimedia

Novak Đoković

 

Dok se oporavlja od povrede Alkaraz poručuje da mu je želja da se na teren vrati već na mastersu u Madridu. 

- Bolovi u ruci su počeli dva dana pred početak mastersa u Monte Karlu. Posledica su promena podloga i loptica. Već posle prve lopte na početku treninga sam osetio problem, nisam mu odmah pridavao pažnju. Probao sam opet, ali je bilo još gore. Pozvao sam fizioterapeuta i odlučili smo da prekinemo trening. Želim da igram u Madridu, ali ne žurim, pa ne mogu da kažem da ću biti 100 odsto spreman za masters - poručio je Karlos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija