• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2020

11:57

GRADSKI PREVOZ KONAČNO OD OVOG DATUMA! U autobus nećete moći da uđete bez maske! (VIDEO)

Beograd

GRADSKI PREVOZ KONAČNO OD OVOG DATUMA! U autobus nećete moći da uđete bez maske! (VIDEO)

Podeli vest

Uskoro vraćanje u normalu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se gradski prevoz u Beogradu, kao i međugradski postepeno vraćati u normalu.

-  Mi ćemo već, ako bude sve u redu, uzmite sve uslovno, ja očekujem iza 1. maja delimičnu obnovu avio-saobraćaja, krenućemo i sa delimičnim otvaranjem međugradskog saobraćaja, a iza 4. maja i sa delimičnim otvaranjem gradskog prevoza. 

Foto: Tanjug

- Nećemo ići sa 100 posto kapaciteta, pratićemo da ne bude gužvi, ali će tu morati da budu najrigoroznije mere, maske svakako, bez maske teško da ćete moći da uđete u gradski prevoz. Gužve ćemo gledati da izbegnemo - rekao je predsednik. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goga

pre 4 godine

Mislim da pravite grešku smanjenjem broja vozila ,logično je da će tada biti veća gužva u autobusima ,pa ljudi kreću na posao i biće puni busevi .

Marija

pre 4 godine

Trebali bi da ubacite vise autobusa da saobraća da bi se izbegle gužve u suprotnom, gužve će biti kao i pre ove situacije. Ali šta znate vi koji se ne vozite inače autobusima. Proredite nam autobuse pa da lepo sedimo jedni drugima na glavi... sa maskama naravno.

vladimir

pre 4 godine

A kako na posao do iza 4 maja?Posto je vlasnik odlucio da otvori radnju u Cika Ljubinoj u ponedeljak,a zivim na Zvezdari.Peske?

Ivan

pre 4 godine

hahaha... auto-tabanic... kupi jugo za 200 e i cepaj... Sigurnije ti od svakog busa

LEPE VESTI! SUPRUGA PREMINULOG DOKTORA LAZIĆA POBEDILA KORONU!
Srbija

LEPE VESTI! SUPRUGA PREMINULOG DOKTORA LAZIĆA POBEDILA KORONU!

Ana Lazić, supruga niškog hirurga - heroja dr Miodraga Lazića koji je nedavno izgubio bitku sa koronavirusom, a koja je takođe obolela od Covida-19, otpuštena je sinoć iz privremene bolnice u Beogradu i prebačena u kućnu izolaciju u Nišu, saznaje "Blic".

23.04.2020

11:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set