• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2023

22:41

Predsednik GO Zvezdara i predsednica Fondacije „Inicijativa 21” Dajana Paunović u poseti OŠ „Boško Buha”

GO Zvezdara

Beograd

Predsednik GO Zvezdara i predsednica Fondacije „Inicijativa 21” Dajana Paunović u poseti OŠ „Boško Buha”

Podeli vest

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je danas sa predstavnicima Fondacije „Inicijativa 21” Dajanom Paunović i Markom Matićem posetio zvezdarsku OŠ „Boško Buha” koja se bavi obrazovanje i vaspitanjem dece sa smetnjama u razvoju i koja ove godine obeležava 60 godina rada. Događaju je prisustvovao i član Veća GO Zvezdara Tomislav Alavanja.

Ovom prilikom predstavnici Fondacije su direktoru škole Siniši Rankoviću uručili poklone za učenike koje su činili didaktičke igračke i slatko-slani paketi.

Direktor škole je zahvalio predstavnicima Fondacije na poklonima i Opštini Zvezdara za sredstva koja su iz opštinskog budžeta opredeljena školi za tekuće održavanje i upoznao je goste sa radom škole.

Foto: GO Zvezdara

Vladan Jeremić je izrazio zadovoljstvo, jer je škola dobro prilagođena potrebama učenika sa smetnjama u razvoju i u njoj, između ostalog, postoje senzorna i slana soba, kao i drugi uređaji i oprema koji olakšavaju učenicima sa smetnjama u razvoju pohađanje nastave.
„Opština će pokušati da obezbedi sredstva za nabavku spoljnog lifta čime će biti olakšani uslovi rada za 95 učenika škole”- rekao je Jeremić i istakao da će Opština Zvezdara nastaviti da prati potrebe zvezdarskih osnovnih škola i da im sredstvima iz budžeta Opštine kroz tekuće održavanje omogući što kvalitetniji rad.

Foto: GO Zvezdara

Foto: GO Zvezdara

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set