• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

13:51

Crno nebo iznad Beograda! Jako nevreme se sručilo na prestonicu Srbije - Zastrašujući prizori (FOTO)

Informer

Beograd

Crno nebo iznad Beograda! Jako nevreme se sručilo na prestonicu Srbije - Zastrašujući prizori (FOTO)

Podeli vest

Jako nevreme pogodilo neke krajeve Srbije danas, a sada je stiglo i do Beograda. Nebo nad prestonicom odjednom se zarnelo, a olujni vetar praćen kišom nosio je sve pred sobom.

- Na teritoriji Beograda prolazno naoblačenje sa severozapada u narednih pola sata usloviće kišu i lokalnu pojavu pljuskova, kao kratkotrajno jak i olujni vetar - upozorio je RHMZ.

Nevreme koje je protutnjalo Beogradom napravilo je pravi kolaps na ulicama. Na Novom Beogradu olujni vetar oborio je drveće koje je uništilo automobile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Fotografije snažnog nevremena već kruže društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je najavu na snažne udare vetra olujne jačine u većem delu Srbije.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Tokom dana području Srbije vetrovito, sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom koji na području južnog Banata povremeno može imati i udare olujne jačine (preko 17 m/s, odnosno oko 60-70 km/h). Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, jakim i olujnim vetrom, koje je zahvatilo sever Bačke u naredna dva sata će se proširiti na ostatak Vojvodine i zapadnu Srbiju - navodi se na u saopštenju RHMZ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Kakav je haos olujni vetar napravio u Srbiji pogledajte OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set