• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

13.04.2020

15:41

NEMOJTE, LJUDI! U Subotici za tri dana 28 lica dobilo novčane kazne zbog kršenja zabrane kretanja!

Vesti

NEMOJTE, LJUDI! U Subotici za tri dana 28 lica dobilo novčane kazne zbog kršenja zabrane kretanja!

Podeli vest

U Prekršajnom sudu u Subotici 10. 11. i 12. aprila, vođeni su postupci protiv dvadeset osam lica zbog kršenja zabrane kretanja propisane Naredbom o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

- Tokom tri dana policijskog sata, protiv 28 lica vođeni su postupci, zbog kršenja mera opšte zabrane kretanja, u vremenskom periodu od petka od 17 sati do ponedeljka u pet časova, te im je izrečena novčana kazna propisana Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja, koja je stupila na snagu dana 9. aprila 2020. godine - kaže vršilac funkcije predsednika Prekršajnog suda u Subotici Ljubo Simić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set