• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TopPress

23.04.2020

23:30

SRĐAN IZ KRAGUJEVCA POBEDIO KORONU, PONOVO JE U SVOM DOMU: Hvala Bogu, prošlo je! BILO JE JAKO TEŠKO!

Vesti

SRĐAN IZ KRAGUJEVCA POBEDIO KORONU, PONOVO JE U SVOM DOMU: Hvala Bogu, prošlo je! BILO JE JAKO TEŠKO!

Podeli vest

Srđan Tošić (44) iz Кragujevca, savladao je opasni virus Кovid 19, i ponovo je u svom domu u Topoli. Posle bolničkog lečenja i teških dana, napokon je uz svoju porodicu

- Prošlo je… Bilo je teško, opasan je virus a naročito je svima teško što se prvi put pojavljuje kod nas. Bio sam malaksao, temperatura, potom i upala pluća, ali eto zahvaljujući lekarima ja sam ponovo u svojoj kući i oporavljam se. Pijem  vitamine,  imam povremeno aritmiju, pritisak mi varira, ali lekari su mi rekli da je to normalno – kazao je za TopPres Srđan Tošić.

Srđan je sa svojom porodicom u Topoli, ali pod posebnim uslovima. Кako kaže, sve je lakše samo kad je opet uz svoje najmilije.

- Moja supruga i sin imaju još par dana izolacije, hvala Bogu nisu bili pozitivni i dobro su. Ja sam na posebnom spratu kuće, imam svoj prostor, do 2. maja sam u izolaciji i poštujem sve što su mi rekli lekari. Policija me proverava svaki dan, malo izađem u dvorište prošetam, samo kad sam opet kod svoje kuće, sve je prošlo i hvala Bogu korona je iza nas - rekao je Tošić.

On je iskazao zahvalnost svima koji su bili uz njega u teškom periodu njegovog života.

- Bilo je straha, ipak svaki dan slušamo koliko ljudi izgubi bitku sa ovim virusom, opasan je i bojao sam se.  Hvala svima, ne znam kako bih izdržao tamo bez podrške prijatelja, porodice, dani u bolnici sporo prolaze, ali uz ljude koji vas vole i misle o vama sve je lakše.“

Inače, Tošić je u bolnici u Кragujevcu bio 22 dana, u Topolu je došao baš za najradosniji praznik Vaskrs, 18. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ati

pre 4 godine

Ja mislim licno da pustimo mi boga bez lekara ne bi bilo nista samo da bude nesto jasno. Bog nemoze tu nista, ako neko misli da moze neka se javi u crkvi ne kod lekara.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set