• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2020

07:39

(VIDEO) SRAMNA PROVOKACIJA ALBANACA! Vojska Srbije POD PUNOM RATNOM OPREMOM STIGLA NA GAZIVODE!

Vesti

(VIDEO) SRAMNA PROVOKACIJA ALBANACA! Vojska Srbije POD PUNOM RATNOM OPREMOM STIGLA NA GAZIVODE!

Podeli vest

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je u nedelju albansku zastavu koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije


Kako saznaje Tanjug, zastava je primećena u nedelju rano ujutru, nakon čega su jedinice Vojske Srbije stigle na lice mesta pod punom ratom opremom i uklonile je.

Foto: Facebook/SANDŽAKDANAS

 

Na socijalnim mrežama u Novom Pazaru i Tutinu kruže snimci Vojske koja uklanja albansku zastavu, a Tanjugu je potvrđeno da se radi o akciji koja je izvedena juče oko 15 časova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 3 godine

Jadna je ovo drzava kad su ovo sada dometi nase vojske, da u punoj ratnoj premi skida maramu sa stapa, koju da je radila svoj posao ne bi ni mogli da postave.

deda Raša

pre 3 godine

Vidim da si veoma sposoban, pa pridruži se toj vojsci, pomozi im. Zastava se postavlja za manje od minuta.

NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕТРЕБАЈУ ЊИМА СПОСОБНИ НЕГО ПОСЛУШНИ.КОЈИ НИШТА НЕ ПИТАЈУ И РАДЕ ШТО ИМ СЕ НАРЕДИ.ИСПОД ОНЕ ЗАСТАВЕ МОГЛА ЈЕ БИТИ ПОСТАВЉЕНА ПОТЕЗНА МИНА И ДА ТА ДВА ГЛУПАНА ПОГИНУ !!!ИСТИНА ЗАСТАВА СЕ ПОСТАВИ ЗА ДВА МИНУТА,АЛИ ТРЕБА НАЈПРЕ ПРЕЋИ ГРАНИЦУ,КОЈУ ОНИ НЕ ЧУВАЈУ НИМАЛО ДОБРО.КРАЂА ШУМЕ ЈЕ ТАМО СВАКОДНЕВИЦА !!!АЛ ВАЖНО ДА СЕ ВОЈСКА ''ШВРЋКА'' ПО ТЕРАЗИЈАМА И ЧУВА КОВИД БОЛНИЦЕ!!!(ОД КОГА ???)

deda Raša

pre 3 godine

Sa zlonamernim osobama je uzaludna diskusija. Kandiduj se za predsednika i videćeš svoje kvalitete. Ti si izgleda i protiv vojske i protiv Srbije. Niko ne valja sem tebe i tvojih "Ideala" a koje nećeš da pokažeš.

Miroslav

pre 3 godine

Tuđa zastava druge države treba je micati...ali kad u CG se skine zastava Srbije a onda na sva zvona da je CG ustašoidna da proganja Srbe a niko neće da kaže da je to kao i u ovom slučaju zastava druge države dva aršina za isto...

Pik

pre 3 godine

Nije isto Albanija Hoce delove srbije, Carno gorci i srbi su jedan narod u dve drzave

Saki Kawasaki

pre 3 godine

Alo franjevac 35% Srba je u Crnoj Gori minimum ostali ste manjina

deda Raša

pre 3 godine

Pa jel ti to izjednačavaš SRBE, CRNOGORCE i ALBANCE? Pa SRPSKA i CRNOGORSKA zastava su zajedno ratovala protiv ovakvih, a ti bi im dao legitimitet.

Marcco

pre 3 godine

Jasno ko dan. Bliži se rešenje u vezi sa Kosovom, otvaraju novo "poglavlje"... Sandžak!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set