• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2021

11:24

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Povećanje visine snežnog pokrivača, sutra u Srbiji hladno sa mrazom

Vesti

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Povećanje visine snežnog pokrivača, sutra u Srbiji hladno sa mrazom

Podeli vest

Republički hidro-meteorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje na stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača za danas

Do kraja dana u jugozapadnim, centralnim, jugoistočnim i istočnim krajevima povećanje visine snežnog pokrivača za pet do 10 centimetara, a u planinskim predelima za 10 do 15 centimetara.

Prema prognozi vremena, sutra će u Srbiji ujutru biti hladno, sa slabim mrazom, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i malo toplije.

Na krajnjem severu posle podne se očekuje naoblačenje, u toku noći slaba kiša.

Duvaće slab vetar, pre podne zapadni i severozapadni, posle podne južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od minus pet, do minus jedan, najviša od pet do 10 stepeni.

U Beogradu hladno

U Beogradu će sutra jutro biti hladno sa slabim mrazom, dok će u toku dana biti preteženo sunčano i malo toplije, uz slab vetar, pre podne zapadni, a posle podne južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od minus tri do minus jedan, najviša 10 stepeni.

Prema izgledima vreman za sedam dana, u Srbiji će biti pretežno oblačno, mestimično će biti kiše, a u planinskim predelima sneg.

Do nedelje malo toplije, od ponedeljka hladnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set