• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

04.03.2022

17:18

ČARAPANI U OSMOMARTOVSKOM RASPOLOŽENJU! Gradonačelnica otvorila prodajnu izložbu cveća!

R.B.

Vesti

ČARAPANI U OSMOMARTOVSKOM RASPOLOŽENJU! Gradonačelnica otvorila prodajnu izložbu cveća!

Podeli vest

U Foajeu Kruševačkog pozorišta izloženo više od 4 hiljade saksija različitih biljnih vrsta

Gradonačelniuca Kruševca danas je u foajeu Kruševačkog pozorišta dana otvorila tradicionalnu prodajnu Osmomartovsku izložbu cveća. Ona je tom prilikom svim sugradjankama čestitala predstojeći praznik.

Po rečima direktorke Javnog komunalnog preduzeća Kruševac Snežane Radojković ove godine izloženo je više od četiri hiljade saksija različitih biljnih vrsta, od kojih je 2500 hiljada prozvedeno u staklenicima Javnog komunalnog preduzeća, a 1500 iz uvoza.

Cene su konkuretne i kreću se od 100 do 7 hiljada dinara. Stručnjaci hortikulture potrudili su se da ambijentalni prostor usklade bojama i cvetnim aranžmanima, te su celine naprevljene u vidu duginih boja, a postoji mogućnost pakovanja po želji kupca.

Foto: R.B.

 

Izložba će biti otvorena do 8. marta do 20 sati, a  posećuju je i oni koji slučajno ovih dana navraćaju u Kruševac.

Čarapani su, inače, osmomartovski praznik otpočeli pre dva dana humanitarnom akcijom dobrovoljnog davanja krvi, na kojoj je u organizaciji Crvenog krsta prikupljeno preko 330 jedinica dragocene tečnosti.

Ova akcija Crvenog krsta je započeta 1981. godine tako što su se žene okupile da pomognu svojoj koleginici i od tada i od tada, svake godine, bez prekida, akcija je postala tradicionalna i masovna. Prošle godine je na 48 redovnih akcija prikupljeno preko 2.600 jedinica krvi, a ove godine u pet akcija do sada prikpuljeno je preko 250 jedinica ove dragocene tečnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set