• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

17.08.2022

09:39

PLAŽA MAMUZE PRAVI RAJ ZA KUPAČE! Od sada će ovde moći da uživaju i ljubitelji akrobatskih skokova u reku (FOTO)

NMR info

Vesti

PLAŽA MAMUZE PRAVI RAJ ZA KUPAČE! Od sada će ovde moći da uživaju i ljubitelji akrobatskih skokova u reku (FOTO)

Podeli vest

Popularna i jedna od najlepših plaža Mamuze, na Tamišu kod Sečnja, zahvaljujući inicijativi i finansijskim sredstvima Turističke organizacije opštine Sečanj, bogatija je za novu talpu, koja je pravi raj za brojne kupače i ljubitelje akrobatskih skokova u reku

- Ovo je još jedna u nizu akcija koje godinama unazad realizujemo na ovom delu Tamiša, a plažu sada osim postavljene talpe, krasi drveni mobilijar, klupe, stolovi, kante za otpatke i betnoska talpa - ističe Miljana Milošević, direktor Turističke organizacije u Sečnju, uz napomenu da je reka Tamiš najveće prirodno bogatstvo ove Srednjobanatske opšine, koja protiče u dužini 38 km i pruža neverovatne mogućnosti za različite aktivnosti, kao što su lov, ribolov, sportovi na vodi, kupanje, pešačenje, rekreacija, posmatranje ptica.

- Već je postala tradicija da svake godine nešto novo uradimo na unapređenju sadržaja na plaži Mamuze, za koju može da se kaže da je jedna od najlepše uređenih plaža na obalama Tamiša - dodala je Miljana Milošević, pozivajućhi se na podatke Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, koji potvrđuju ispravnost i kvalitet vode u Tamišu kod Sečnja, upravo na ovoj plaži. 

- Na kupalištu Mamuze, voda iz Tamiša ocenjena je kao dobra i dobila je, prema klasifikaciji, zelenu boju, a uz još neke korekcije, nadam se da ćemo  animirati još veći broj uglavnom mladih, koji će moći da uživaju u blagodetima reke, čistoj vodi, uređenoj plaži i prelepom prirodnom okruženju - naglasio je Nebojša Meljanac, predsednik opštine Sečanj, ističući zahvalnost kompaniji za Mašinsku obradu metala iz Sutjeske i brojnim pojedincima, koji su pomogli akciju transporta i postavjanja nove talpe koja je veličine 18 kvadratnih metara.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set