• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2023

15:54

ŽENA UPALA U KANJON CRNE REKE NA DIVČIBARAMA! U toku je HITNA akcija spasavanja

Nebojša Duh/GSS

Vesti

ŽENA UPALA U KANJON CRNE REKE NA DIVČIBARAMA! U toku je HITNA akcija spasavanja

Podeli vest

Spasioci Gorske službe spasavanja, iz stanica Beograd i Valjevo, krenuli su u akciju spasavanja povređene žene koja je upala u kanjon Crne reke na Divčibarama.

U kanjonu Crne reke podno Maljena, u toku je akcija spašavanja žene, koja se tokom prepodneva povredila i upala u ovu planinsku reku , koja protiče nedaleko od poznatog turističkog centra Divčibare. Spasioci Gorske službe spasavanja upućeni su u akciju spašavanja, a prema nezvaničnim informacijama još uvek nije poznato mesto na kom se povređena žena nalazi niti da li je neko bio sa njom ili je sama.

Kako saznajemo žena za kojom je u toku akcija spašavanja, je tokom šetnje pala, povredila se i nakon toga upala u reku. Pretpostavlja se da se nalazi na potezu od Ljutog krša do Podbukova. Pored teškog terena u kanjonu Crne reke, problem spasiocima predstavlja što u tom kraju nema ni signala za mobilnu telefoniju.

''Spasioci Gorske službe spasavanja iz stanica Beograd i Valjevo krenuli su u akciju spasavanja povrešene žene koja je upala u kanjon Crne reke na Divčibarama. Zbog težine terena u akciju spašavanja krenulo je 10 spasilaca GSS – a, i prema procenama, izlačenje bi moglo da potraje i do večeras'' navodi se u saopštenju Gorske službe spasavanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set