• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.S.

15.07.2023

19:07

Golfom direktno kroz park! Izgledalo je kao bahata vožnja, ali onda je penzioner sve objasnio (VIDEO)

LJ.S.

Vesti

Golfom direktno kroz park! Izgledalo je kao bahata vožnja, ali onda je penzioner sve objasnio (VIDEO)

Podeli vest

Tokom dana Kuršumličani, koji su se zatekli na ulici nisu mogli da veruju svojim očima, kada su videli vozilo kako prolazi kroz glavni park.

Reč je o automobilu marke „golf“ koji se provezao kroz prostor koji nikom ne bi palo na pamet da tome služi.

Već kada je krenuo, nije imao gde nazad, te je vozač, nastavio da šoferira kroz, na sreću, prazan park, sve do izlaza iz njega.

Ovakva situacija nije zabeležena u skorije vreme, a vozač je kažnjen prekršajnom prijavom za vožnju u pešačkoj zoni i preti mu novčana kazna od 20.000 dinara.

Kako smo saznali, reč je o starijem muškarcu, penzioneru, koji je inače bio profesionalni vozač autobusa.

Kako tu ranije nije postojao taj park, a čovek odavno nije dolazio u Kuršumliju, jer živi u obližnjem selu, on je po navici krenuo i kasno je video da je reč o parku. Posle nije imao gde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set