• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

19.07.2023

14:03

Rekonstrukcija kad joj vreme nije?! Užičani će ipak, uskoro moći da se osveže u Đetinji

Z.G.

Vesti

Rekonstrukcija kad joj vreme nije?! Užičani će ipak, uskoro moći da se osveže u Đetinji

Podeli vest

Dečiji bazen na Gradskoj plaži posle duže rekonstrukcije konačno će biti u funkciji, a Gradska plaža u Užicu konačno će biti u funkciji kupača

Nenad Đokić, direktor JP “Veliki park”, rekao je da bi kupališna sezona u Užicu trebalo da počne.

- Iz Zavoda za javno zdravlje Užice uzeli uzorak vode iz dečijeg bazena i u skladu sa njuhovim procedurama, kada analiza bude gotova bazen će biti pušten u rad - rekao je Đokić i dodao da se ove godine neće naplaćivati ulaz na dečijem bazenu.

Što se tiče Gradske plaže gde se Užičani generacijama rashlađuju u vrelim letnjim danima, ustave su spuštene i ona se puni.

Foto: Z.G.

 

 

- Prema informacijama koje imamo iz Srbija voda s obzirom na količinu vode koja se pušta sa brane u Vrutcima, očekuje se da do četvrtka bude gotovo punjenje. Ako sve bude išlo planiranom dinamikom biće urađeno uzprkovanje vode na plaži od strane Zavoda za javno zdravlje. Po dobijanju rezultata te analize na gradskoj plaži na reci Đetinji biće otvorena kupališna sezona - pojasnio je Đokić.

Inače, Užičanima u ovim vrelim danima su na rasploganju tri bazena, jedan u nadležnosti javnog preduzeća u naselju carina i dva privatna na oko 4 do 5 km od grada, na Tatincu i u Vrelima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set