• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

13:30

Jaka oluja stigla u Srbiju! Evo kako će se kretati i kada se očekuju najveći udari! (FOTO)

printskrin vremerdar

Vesti

Jaka oluja stigla u Srbiju! Evo kako će se kretati i kada se očekuju najveći udari! (FOTO)

Podeli vest

Nevreme koje je pogodilo Hrvatsku, praćeno olujnim vetrom koje je čupalo drveće, premešta se ka Srbiji.

Na skoro čitavoj teritoriji Hrvatske upaljen je narandžasti meteoalarm, a vremenske nepogode danas se očekuju i u Srbiji, najavio je ranije RHMZ.

RHMZ je od jutros izdao više najava i upozorenja na promenu vremena i olujno nevreme sa obilnima padavinama. Međutim, prema najnovijem hitnom upozorenju, područje Vojvodine je ugroženo.

Foto: Vremeradar.rs

Vremenske nepogode u 16 časova

- Upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode na području zapadne Bačke. Oblačnost koja je na području istočne Baranje uslovljavala jake pljuskove sa grmljavinom, gradom i olujnim vetrom u zoni pljuska će se u narednih pola sata premeštati ka zapadu Bačke, Apatin i okolina - navodi se u hitnom upozorenju.

Foto: Vremeradar.rs

Vremenske nepogode u 23 časa

Navode da će se za manje od sat vremena na području zapadne Bačke pojaviti pljuskovi sa grmljavinom i jakim vetrom u zoni pljuska, a lokalno je moguća i pojava sugradice i grada.

Nevreme je već stiglo u Suboticu i okolna mesta gde reke teku ulicama, a munje i gromovi paraju nebo.

Najveći udar u toku noći

Prema sajtu Vreme&radar, najveće nevreme očekuje se oko ponoći i nekoliko sati posle. Na udaru će biti Beograd i okolina, ali će se vremenskih nepogoda biti i u ostalkim delovima zemlje.

Foto: Vremeradar.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set