• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. S.

22.09.2023

18:47

(VIDEO) Ko je to večeras u Kragujevcu ko Džon Lenon?

printscreen

Vesti

(VIDEO) Ko je to večeras u Kragujevcu ko Džon Lenon?

Podeli vest

Radomir Mihajlović Točak, frontmen grupe Smak, kome se zbog bravura na gitari, klanjaju i starije i mlađe kolege, radije je uvek odgovarao na pitanja novinara svojom svirkom, nego rečima, ali...

Na jednoj od proba novog benda Smak Plus, koji čine naslednici, rođaci i najbolji učenici članova originalne postave, iskoristili smo priliku da pitamo Točka, kako se oseća - i kad čuje kako sviraju stare hitove i kada zna da će u Kragujevcu ispred Doma omladine biti otkriven spomenik, njima u čast. 

Evo šta je rekao: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set