• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV / Prve info

08.11.2023

09:18

(VIDEO) Ovo još niste videli! Frizerka za barbike!

jugmedia.rs

Vesti

(VIDEO) Ovo još niste videli! Frizerka za barbike!

Podeli vest

Posao Slađane Miljković iz Leskovca poželela bi svaka devojčica! Osim što oblikuje frizure i šminka dame, ona je i frizerka za barbike!

Samouka, bez formalnog obrazovanja za klasičnog frizera, već 12 godina oblikuje frizure a, verovali ili ne, ima i otvorenu listu čekanja. 

- Došla sam na ideju da, pošto radim tako neobične frizure, da frizure radim i lutkama. Imam veliku kolekciju Barbika i onda sam počela i njih da sređujem. Moji roditelji žive u Americi, tata mi ih  kupuje, a šalju mi ih i drugarice iz Nemačke, Austrije... - otkrila je Slađana u programu Prve info. 

Foto: jugmedia.rs

 

Sve te Barbike sa frizurama izložila je u svom salonu, a mušterije su, malo je reći, iznenađene. 

- Žene me pitaju odakle mi toliko živaca da uradim tako minijaturne frizure. To je veoma izazovno, jer na primer, nema šnale koja bi mogla da učvrsti vlas, pa onda improvozujem - objašnjava Slađana. 

Za gledaoce Informer TV kaže da je za svaku ženu najvažnije da se prvo našminkaju pa da oblikuju frizuru. 

Foto: jugmedia.rs

Deo kolekcije barbi luktkica sa frizurama u Slađaninom salonu

 

Na pitanje novinara da li bi volela da šminka Jelenu Karleušu kaže da bi rado pristala. 

- Jelena je toliko pogodna za velike transformacije i za ovo što ja radim! Sigurno bih joj napravila frizure koje nikada nije nosila i bila bi zadovoljna! Samo da me zna - ponudila se Slađana.

Foto: ATA Images

Slađana kaže da bi Jelena Karleuša bila zadovoljna frizurom koju bi joj ona kreirala

Pogledajte šta je još rekla o svom neobičnom zanimanju: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set