• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2024

19:25

Opustošili cvećaru u Kikindi! Ostali bez ijedne crvene ruže!

Privatna arhiva

Vesti

Opustošili cvećaru u Kikindi! Ostali bez ijedne crvene ruže!

Podeli vest

Zaposleni u kikindskoj cvećari "Mario", poznatoj po akcijama u kojima su poklanjali bukete svojim sugrađanima, iznenadili su ih i za Dan zaljubljenih...

Na oglasnom stubu na Trgu srpskih dobrovoljaca u ponedeljak su svi mogli da vide oglas "okićen" ružama za "samoposluživanje". 

"Recite joj "volim te" svakog dana a 14. februara neka ruže govore umesto vas! Posetite nas, vaša cvećara "Mario". ps. Uzmi cvet i ulepšaj nekom dan!"

Foto: Privatna arhiva

Iznenađenje za Kikinđane

 

Ponuda je očigledno odmah prihvaćena, jer je ova cvećara već do tri popodne ostala bez ijedne crvene ruže!

- Dan je bio prelep i naporan! Toliko ljudi je došlo, oko 300 crvenih ruža koje smo spremili su otišle začas. Najviše su kupovali po jednu, ali imali smo junaka dana koji je kupio buket od 43! - kaže Dunja Vranjin, vlasnica cvećare.

Foto: Privatna arhiva

Dunja Vranjin, vlasnica cvećare

 

Crvene ruže simbolizuju ljubav i strast, pa je, kako kaže logično što su bile prvi izbor kupaca. 

- Bilo je onih kojima smo umesto ruža ponudili druge aranžmane, a eto, ostalo je samo pet žutih. Za njih kažu da predstavljaju ljubomoru, pa ne idu baš za Dan zaljubljenih - smeje se Dunja. 

Otkriva da je i ove godine od supruga dobila buket koji on tradicionalno kupuje u drugoj gradskoj cvećari. 

Cvećara Mario je postala poznata široj javnosti, kada su u vreme padnemije koronavirusa odlučili da svo cveće koje su imali u zalihama iznesu ispred radnje i poklone Kikinđanima.. 

- Prošle godine smo poklanjali cveće za Osmi mart. Pažnja prija svima. Tako volimo da obradujemo naše kupce, a i oni umeju to da poštuju - dodaje Dunja.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set