• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

11.01.2020

18:05

ON JE STVARNO SUPER-TATA! Trči maraton sa SEDMORO DECE, a kad vidite koliko banana pojedu za JEDAN DAN zabezeknućete se! (VIDEO)

Estrada

ON JE STVARNO SUPER-TATA! Trči maraton sa SEDMORO DECE, a kad vidite koliko banana pojedu za JEDAN DAN zabezeknućete se! (VIDEO)

Podeli vest

Super-tata Čad je čak odlučio da trči maraton sa svojim petorkama u kolicima. To je izveo uspešno, pa se sada našao na svetskim naslovnicama...

Čad i Ejmi Kempel već su imali dvie ćerke kada su saznali da će uskoro dobiti petorke. Sada otac sedmero dece na internetu deli trikove o organizaciji s drugim roditeljima.

- Bili smo jedna sasvim normalna četveročlana porodica, dok nismo saznali da ćemo dobiti petorke, rekli su neispavani roditelji Kempel. 

IZRAZI KOJE NIKAKO NE SMETE DA GOVORITE DECI! Svakome se barem jednom omaklo, a OSTAVLJA LOŠE POSLEDICE NA NAJMLAĐE!

JAKO LOŠA PORUKA! Zašto je opasno da decu NAGRAĐUJETE ili kažnjavate HRANOM?

Na svom Jutjub kanalu redovno objavljuju mudrolije iz sedmerostrukog roditeljstva, što pomaže mnogim budućim roditeljima. 

Ejmi i Čad nisu mogli ni da zamisle da će im se tako život preokrenuti, a sada se čini da uspešno drže sve pod kontrolom. Potpuno su se posvetili deci. Bilo je toliko posla oko beba, a mnoge stvari nisu mogli da pronađu u radnjama, pa je Čad morao da počne da dizajnira nameštaj za njih. 

Pogledajte i koliko banana je potrebno ovoj porodici da bi svi bili siti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We go through a LOT of bananas in our house.

Објава коју дели Quintuplets Family Kempel ❤️❤️ (@faithhopechaos) дана 27. Нов 2019. у 10:53 PST

Pogledajte VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija