• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dejli mejl

01.02.2020

09:03

BILA SAM LUDO ZALJUBLJENA U SVOG DEČKA, a onda mi je jedan njegov POTEZ KOD KUĆE MOJIH RODITELJA OTKRIO JEZIVU ISTINU

Estrada

BILA SAM LUDO ZALJUBLJENA U SVOG DEČKA, a onda mi je jedan njegov POTEZ KOD KUĆE MOJIH RODITELJA OTKRIO JEZIVU ISTINU

Podeli vest

Tinejdžerka je odlučila da podeli svoje stravično iskustvo koje je imala sa prvim dečkom.

Tal Kvin (18) bila je u vezi sa Abudi Salhabom (25) šest meseci i za to vreme preživela pravu torturu.

- Volela bih da sam ranije uočila da je ta veza bila toksična. Trebalo mi je dosta vremena da me ne tretira kako treba. Ali on je bio moj prvi dečko, i nisam imala pojma kako zapravo treba da izgleda normalna veza - rekla je ona.
Tinejdžerka je ispričala da je Abudija upoznala preko zajedničkih prijatelja na Fejsbuku.

- Bio je sedam godina stariji od mene i studirao je. Mislila sam da je divan, dopisivali smo se mesecima pre nego što smo otišli na prvi sastanak. Bio je veoma mišićav i laskalo mi je što mu se baš ja sviđam. Zaljubila sam se i postali smo par - prisetila se tinejdžerka i dodala da su posle nekoliko meseci počeli da žive zajedno u njegovom stanu.

Ubrzo, postao je veoma zahtevan i tražio je od nje da obriše sve muškarce koji su joj bili prijatelji na društvenim mrežama.

- Rekao mi je da to radi jer brine. Verovala sam jer nisam imalaza razloga za drugačije. Ponekad bi mi uzimao telefon kako ne bih pričala sa drugim ljudima. Ako bi trebalo da idemo kod moj roditelja, on bi me odvezao i dao mi rok od 10 minuta da se vratim do kola. Čak ni tada nisam mislila da je to čudno već da pokušava da me zaštiti - ispričala je.
Međutim, stvari su ubrzo počele da izmiču kontroli, kada joj je dečko zabranio da viđa porodicu i prijatelje, a onda zaplenio i njenu kreditnu karticu.
 
Ono što je posebno bilo bizarno je to da joj je zabranio da nosi naočare u javnosti, kako ne bi mogla da gleda druge muškarce.

U junu 2018. godine, probudila se i zatekla dečka kako se samozadovoljava iznad nje i sve to snima telefonom. 
- Bila sam užasnuta i vikala sam na njega, ali se on samo nasmejao i rekao kako ide da spava. Osećala sam se povređeno, ali nisam znala šta da radim. Nakon nekoliko svađa, raskinuli smo i ja sam se vratila kod svojih roditelja - rekla je devojka.


Ubrzo ju je pozvao i rekao kako mu nedostaje, pa je pristala da se vidi sa njim. 

- Išli smo ka njegovoj kući kada me je odjednom jako ošamario, tako da je počelo da mi zuji u ušima i slomio je naočare. Naterao me je da uđem u kola, i još nekoliko puta me jako udario. Onda je počeo da vozi, dok sam ga molila da me pusti. Vikao je da će da me ubije, a onda sam u jednom trenutku uspela da otvorim vrata i bacim se iz kola. Na sreću, sve su to videla dvojica svedoka koja su mi pomogla i pozvala policiju - rekla je devojka.


Njen dečko je kasnije optužen za nasilje, ali je porekao optužbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17