• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

11:23

BIO JE GLAVNI BAJA NA ESTRADI TOKOM DEVEDESETIH! Čuveni Žika danas izgleda SASVIM DRUGAČIJE, a sada peva po ČIKAGU!

Estrada

BIO JE GLAVNI BAJA NA ESTRADI TOKOM DEVEDESETIH! Čuveni Žika danas izgleda SASVIM DRUGAČIJE, a sada peva po ČIKAGU!

Podeli vest

Nekada je harao!

Pevač i trubač Žika Antić vrhunac popularnosti doživeo je devedesetih godina prošlog veka. Dva velika hita, po kojima ga svi pamte, "Samo sam tebe imao" i "Šta ću noćas u kafani" snimio je 1994. godine.

DŽABA MU HITOVI! Šeki Turković je po Americi DOSTAVLJAO POŠTU, a sada u Srbiji živi od male penzije ČEKAJUĆI OVO!

Osim po pesmama, ljudi su ga prepoznavali i po specifičnom izgledu - duža kosa, brada i tamne Ray Ban naočare - kao i po tome što je na nastupima svirao trubu, što i nije tako uobičajeno za domaće folkere.

O tome da je itekako ostavio traga u devedesetim svedoči i činjenica da je delić snimka sa njegovog nastupa, dok izvodi numeru "Samo sam tebe imao" završio u legendarnom filmu "Vidimo se u čitulju", gde je ilustrovao muziku tog vremena.

Žika je, inače diskografsku karijeru počeo još davne 1986., a posle najuspešnijeg albuma "Kad ja krenem", iz 1994. snimio je još dva, 1997. za PRP-RTS i 2000. u produkciji Grand, ali nije zabeležio isti uspeh.

NIJE IMALA ZA HLEB! Manekenka je siromašno ŽIVELA, a onda se UDALA ZA TREĆEG NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU!

Nakon toga "nestao" je sa estrade, i odselio se u Čikago. Budući da ga nije bilo u medijima, mnogi su se pitali šta se sa njim događa, a poneka informacija mogla se pronaći samo na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen You Tube

Na internetu je kružio i snimak njegovog nastupa iz 2010. godine, nastao u Čikagu, koji svedoči o tome da Žika i dalje nije odustao od pevanja!

Pevača danas definitivno mnogi ne bi prepoznali, budući da više nema njegovog prepoznatljivog imidža. Antić je sada proćelav i prosed, više ne nosi bradu, niti tamne cvike.

MUŽ RASPORIO STOMAK ŽENI kad je saznao da će mu roditi ŠESTU ĆERKU - Želja za SINOM je prešla granice! Komšije reagovale!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17