• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.01.2021

14:29

OD UDARCA NE MOGU DA DOĐEM DO VAZDUHA! Petar Božović potresen ispovestima Milene Radulović i Ive Ilinčić o seksualnom zlostavljanju!

Estrada

OD UDARCA NE MOGU DA DOĐEM DO VAZDUHA! Petar Božović potresen ispovestima Milene Radulović i Ive Ilinčić o seksualnom zlostavljanju!

Podeli vest

Slavni glumac Petar Božović kaže je duboko je potresen bolnim ispovestima mladih koleginica

Slavni glumac Petar Božović duboko je potresen bolnim ispovestima mladih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su ispričale sve o silovanju i seksualnom zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Petar Božović kaže da se nakon potresnih priča mladih i perspektivnih glumica oseća kao da mu je neko izbio vazduh.

- Znate šta, moj utisak je da doživljavam to kao direktan udarac u pleksus, koji mi je izvukao vazduh, te još uvek ne mogu do njega da dođem. Nadam se da kada budem došao, da ću moći trezveno da kažem. Šok je veliki. Pitanje nije pojedinačno. Otvaraju se mnoge stvari, svi pričaju o tome. Voleo bih da nešto kažem, ali ne pod ovim utiskom, nego hladne glave i kako to mislim - kaže glumac.

Foto: Zoran Sinko

Petar Božović

Podsetimo, Milena i Iva su prijavile Miku Aleksića i obe su prošle nedelje saslušane u Tužilaštvu.

Milena Radulović iznela je u javnost da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina, kao i da se to ponavljalo, a Iva je takođe ispričala da je seksualno uznemiravana i zlostavljana od strane učitelja glume.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Budi iskren

pre 3 godine

Kaži Pero, šta ti sve znaš od svega na ovu temu, ali sve. Šta si čuo, video, doživeo, od svog ulaska u glumačke vode, od svog nastupa na daskama, koje život znače?

Benjamin Kaiser

pre 3 godine

TREBALO JE DA CEKA JOS DESET GODINA PA DA SE SETI DA JE BILA SILOVANA ! NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO VERUJE U OVU KLASICNU UDBASKU CIRKUSU PREDSTAVU!! LAZLJIVICA OKVARENA EVO SAD CE PO LAZNOJ OPTUZNICI DA SE SNIMA SCENARI I FILM KOJI CE DA PROD! UCIRA ONA MASONCINA BJLOGRLIC PA KOJIM BUDALETINAMA NIJE JASNO O CEMU SE OVDE RADI KLASICNA MATODA UDBE ZA SKRETANJE PAZNJE JAVNOSTI SA NECEG STO JAVNOST NE SME NIKAKO DA SKAPIRA STA SE DESAVA I KARAVAN MORA DA PRO]E DOK MAJMUNI ZAPREPASCENO OTVORENIH USTA GUTAJU SAVKU NMOVU VEST O "STARSNOM SILOVATELJU I JADNOJ POSTENOJ NEVIONOJ U LAKAT SMERNOJ DEVOJCI " !! KOJI STA VI SVI LAZOVI NEVEROVATNO !!! MISLITE DA JE NAROD DEBILANA PA DA VAM SVE OVO PRODJE !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija