• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.08.2019

11:10

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! RUSKINJA PREGAZILA kolica sa BEBOM nasred PEŠAČKOG PRELAZA

Balkan

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! RUSKINJA PREGAZILA kolica sa BEBOM nasred PEŠAČKOG PRELAZA

Podeli vest

Jednogodišnja beba, holandskog državljanstva, povređena je 2. avgusta u Budvi kada je automobil udario u kolica u kojima se nalazila

Čovek je, gurajući kolica sa bebom, prelazio ulicu na pešačkom prelazu nedaleko od kružnog toka, kada ga je udario automobil za čijim volanom je bila ruska državljanka.

Budvanska policija je podnela krivičnu protiv Ruskinje.

POGINUO MLADIĆ IZ SRBIJE U BEČIĆIMA: Pregazio ga automobil, devojka teško povređena!

Beba je zadobila lakše povrede i puštena je iz bolnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Viki

pre 4 godine

To sto su preziveli ne treba da umanji krivicu ove glupace.

flamantes

pre 4 godine

U kulturnim zemljama se vozači zaustavljaju kad se pješak pojavi pred pješačkim prelazom ili ima namjeru preći ulicu. Ovo je saobraćajna nesreća i nema nikakve veze sa nacijom i narodnošću, ali ima veze sa kulturom sredine iz koje vozač dolazi. U primitivnim sredinama je vozač uzvišenije stvorenje od pješaka, u civilizovanim sredinama je obratno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija