• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/index.hr

14.10.2019

18:32

ARSEN DEDIĆ UMALO UBIO SINA! Hteo da UPUCA MALOLETNO DETE, jer je u vezi sa njegovom VANBRAČNOM SUPRUGOM! Dobio 4.5 godina ZATVORA!

Balkan

ARSEN DEDIĆ UMALO UBIO SINA! Hteo da UPUCA MALOLETNO DETE, jer je u vezi sa njegovom VANBRAČNOM SUPRUGOM! Dobio 4.5 godina ZATVORA!

Podeli vest

Sudija Maja Štampar Stipić istakla je u obrazloženju presude da je sudsko veće poverovalo iskazu osuđenikovog sina, dodavši da je oštećeni maloletnik tokom svedočenja pokazivao strah od oca

Zbog pokušaja ubistva maloletnog sina i dovođenja u opasnost prolaznice koja je 30. decembra 2018. bila svedok pucnjave na jarunskoj tržnici Županijski sud izrekao je jedinstvenu kaznu zatvora od 4,5 godina Arsenu Dediću (46).

Zbog pokušaja ubistva osuđen je na tri godine, dok je za dovođenje u opasnost prolaznice osuđen na 10 meseci zatvora. Opozvana mu je i kazna zagrebačkog Opštinskog suda zbog kršenja uslovne kazne zatvora u trajanju od godinu dana, četiri godine uslovno, zbog prevare iz decembra 2017.

- Verujem da vam je drago što niste ubili sina koji je izbegao smrt samo zato što je pravovremeno pobegao. Verujem da ste ljuti, povređeni i revoltirani onim što vam je uradio, ali svoju ljutnju ste morali da rešite na drugi način - poručila je sudija osuđenom koji je nakon izricanja presude vraćen u pritvor.

Prema optužnici, Dedić se sa sinom posvađao 30. decembra 2018. nakon što je saznao da je u vezi s njegovom vanbračnom suprugom.

Osuđeni je nazvao sina, pozvao ga u automobil, te mu je tokom svađe zapretio pištoljem kazavši kako će ga ubiti. Sin mu je na vreme skrenuo ruku pa je ispaljeni metak probio stražnje staklo auta. Pištolj je tokom guranja još jednom opalio, ali sin je savladao oca i naterao ga da isprazni pištolj.

DETALJI UŽASA U BEČMENU! Bojan hteo da pobije celu porodicu, pa prerezao vrat! ČULA SE TRI PUCNJA!

Sin je zatim pobegao, dok je otac ponovo napunio pištolj te ispalio tri hica u blizini prolaznice, što je okarakterisano kao dovođenje u opasnost te prolaznice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 4 godine

Sad smo poceli da pratimo i crne hronike iz regiona i sire, kad ponestane nasih? Ma bravo, samo nek je crno, mracno i sa puno krvi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija