• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

08.11.2019

13:56

ZORAN UBIO ŽENU, PA JE BACIO U SEPTIČKU JAMU, policija ga otkrila preko SMS PORUKA

Balkan

ZORAN UBIO ŽENU, PA JE BACIO U SEPTIČKU JAMU, policija ga otkrila preko SMS PORUKA

Podeli vest

Kaznu do 40 godina zatvora za teško ubistvo mogao bi dobiti Zoran Buila (50) iz Petrovaca jer je svoju suprugu Anicu (46) izbo nožem i potom bacio u septičku jamu u dvorištu kuće.

Policiji je govorio kako ga je žena napustila zbog nesređenih bračnih odnosa, a to je potkrepljivao SMS porukama koje je navodno dobijao od nje, a koje je zapravo, kako se kasnije ispostavilo, slao sam sebi. 

- PU vukovarsko-sremska već tri meseca intenzivno radi na traženju nestale. Bio je ovo najkompliciraniji potražni slučaj koji smo imali u zadnje vreme a i najgnusnije ubistvo. Radili smo puno rekonstrukcija potencijalnog nestanka žrtve ali se najcrnji pokazao tačan - rekao je načelnik PU Vlado Božić. 

HOROR KOD VUKOVARA! 4 meseca je tražili preko DRUŠTVENIH MREŽA, a našli je UBIJENU U SEPTIČKOJ JAMI U DVORIŠTU!

Policija je 29. jula dobila dojavu o nestanku Anice Buila, koju je podnela njena majka. Prvi na udaru istrage bio je suprug koji je rekao kako ga je žena napustila, a potom policiji dojavljivao kako je otišla da radi sezonu na moru, pa je viđena ovde i onde. Par dana nakon što je Aničina majka prijavila nestanak on je policiji pokazao poruke koje mu je navodno supruga poslala sa svog telefona. Prava je istina bila da je on zadržao njen telefon nakon što ju je ubio i sam sebi slao poruke.

- Upravo te poruke koje je pokazao stavile su njega na prvo mesto osumnjičenog. Utvrdili smo da te poruke nije slala ona i potom ga podvrgli poligrafu. Pojavile su se kontradiktornosti u njegovim izjavama tokom saslušanja pa smo potom ponovo išli detaljno da pretražimo njihovu kuću u potrazi za dokazima  - izjavili su. 

- Tek tada uočili smo da je septička jama dodatno osigurana, da se telo ne može pronaći. Ispumpavanjem jame otkriveno je telo zamotano u ćebe. Obdukcijom je utvrđeno da je žrtva zadobila ubodne rane hladnim oružjem. Utvrđeno je da se to dogodilo neutvrđenog dana u julu, rano ujutro, kada su se supružnici posvađali a potom i potukli. Osumnjičeni je uzeo nož i ubo Anicu, zamotao je u deke i bacio u septičku jamu - kažu u policiji dodajući kako je poslednjih deset dana istraga intenzivirana jer su se posložile sve činjenice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija