• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

11.12.2019

14:56

DEMOKRATSKI FRONT: Nisu slučajno pucali na Davidovića pred narodni sabor u Nikšiću!

Balkan

DEMOKRATSKI FRONT: Nisu slučajno pucali na Davidovića pred narodni sabor u Nikšiću!

Podeli vest

Demokratski front je saopštio da iza napada na biznismena Miodraga Daku Davidovića stoje politički motivi i doveo je to u ravan sa ubistvom Duška Jovanovića i Pavla Bulatovića

Oni su u saopštenju objavljenom 14 sati nakon napada na Davidovića i na vladiku Joanikija, koji je bio u njegovom društvu, naveli da je to „kukavički i podmukao čin kojim se želi poslati poruka čitavom našem narodu“.

„Taj pokušaj ubistva uspešnog privrednika i dobrotvora Srpske pravoslavne crkve i jednog od najuglednijih episkopa naše pomesne Crkve izveden je, ne slučajno, baš nekoliko dana pre velikog crkveno-narodnog sabora u Nikšiću i neposredno nakon stavljanja u skupštinsku proceduru zakona protiv SPC“, navodi DF u saopštenju.

U CRNU GORU NIJE KROČIO 9 GODINA, ŽIVI U HOTELU U BEOGRADU Ranjeni crnogorski biznismen PLANIRAO DRASTIČAN POTEZ PROTIV MILA

SNAJPEROM NA CRNOGORSKOG BIZNISMENA! Miodrag Daka Davidović upucan u Kraun plazi

Ta opoziciona koalicija poručuje da im „kukavički čin“ daje samo još veći podstrek i motiv za odlučnije okupljanje 21. decembra na velikom crkveno-narodnom saboru u Nikšiću.

„Tu ćemo pokazati naše nacionalno jedinstvo i potpunu spremnost da branimo našu Crkvu, narod i domove. Crna Gora je zemlja naših herojskih predaka, od kojih smo je nasledili i koju treba da ostavimo našoj deci sa istim vrednostima na kojima je ona tradicionalno stvarana. U njoj nema mesta za zločince i kriminalce koji kukavički, iz daljine pucaju na srpskog vladiku i uglednog preduzetnika“, navodi DF.

Oni su Davidoviću poželeli brz oporavak „kako bi nam se još snažnije pridružio u zajedničkoj borbi za slobodnu Crnu Goru“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17