• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.12.2019

18:58

BIĆE OPASNO AKO BOŠNJACI BLOKIRAJU IZBOR NOVOG SAVETA MINISTARA! Dodik: Ovo je izmrcvarena država koja  godinu i po dana nema vlast!

Balkan

BIĆE OPASNO AKO BOŠNJACI BLOKIRAJU IZBOR NOVOG SAVETA MINISTARA! Dodik: Ovo je izmrcvarena država koja godinu i po dana nema vlast!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da očekuje da do kraja godine bude formiran novi saziv Saveta ministara

- Popunjene su srpska i hrvatska reprezentacija i očekujemo bošnjačku. Verujem da će to biti u petak, 13. decembra, jer je najavljen neki sastanak - rekao je Dodik, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, 18. decembra ne može biti izabran Savet ministara, ali ostaju 23. ili 27, odnosno 28. decembar.

DODIK BIO U HOTELU ispred kojeg je snajperista napravio sečekušu za Davidovića!


- Imamo priliku da radimo, jer je mnogo stvari zaustavljeno - rekao je Dodik.

On je dodao da niko ozbiljan u FBiH neće smeti da blokira izbor novog saziva Saveta ministara zato što u FBiH nije formirana vlast.

- To bi bila opasna igra za BiH koja je izmrcvarena jer godinu i po nema vlast. Svako odugovlačenje ne bi išlo u prilog onima koji to čine, a mi smo opredijeljeni da uđemo u Parlamentarnu skupštinu BiH i formiramo vlast - rekao je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sudija

pre 4 godine

Ta Bosna i Hercegovina ne treba ni da bude drzava. Toliko mrznje jednih prema drugima ce unistiti svaku mogucnost da ta drzava opstane.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija