• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

20.12.2019

22:33

ALBANCI PRESRELI ZAEVA! HOĆEŠ LI TI DA OSLOBODIŠ "NAŠE koji su ubili pet mladih Makedonaca", ili DA MI DOĐEMO U SKOPLJE...

Balkan

ALBANCI PRESRELI ZAEVA! HOĆEŠ LI TI DA OSLOBODIŠ "NAŠE koji su ubili pet mladih Makedonaca", ili DA MI DOĐEMO U SKOPLJE...

Podeli vest

Na samitu lidera Zapadnog Balkana o "malom Šengenu" u Tirani nije samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio suočen s protestima, već je i premijer Zoran Zaev upozoren da može doći do protesta Albanaca u njegovoj zemlji

Grupa predstavnika Albanaca poreklom iz Severne Makedonije priredila je "sačekušu" Zaevu i upozorila ga da bi Albanci mogli organizovati protesti u toj zemlji ukoliko ne budu ispunjeni njihovi zahtevi.

Oni su od Zaeva tražili da oslobodi, kako su rekli, sve albanske političke zatvorenike u Severnoj Makedoniji, podsečajući makedonskog premijera da je on to obećao pre dolazak na vlasti.

MATIJA BEĆKOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI PREMA MILU! Odrekao si se oca i majke, vere i jezika i pisma! NIJE ZA DŽABE, ALI NIJE TO UKLESANO U KAMEN

Poručili su Zaevu da je oružana akcija "Divo naselje" u Kumanovu bila montirani politički slučaj, kao i da je ubistvo pet mladih Makedonaca na Smilkovskom jezeru, nadomak Skoplju, bio slučaj zbog koga u zatvoru se nalaze nevini Albanci.

Rastali su se s pitanjem "moramo li da organizujemo proteste?", na šta je Zaev odgovorio "ne morate, sve će biti u redu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija