• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

18.02.2020

14:22

KONOBAR PRATIO ŽENU, a onda je ugledao prizor od kojeg se zaledio: Varala ga je, a OSOBA SA KOJOM JE TO RADILA BILA MU JE DOBRO POZNATA!

Balkan

KONOBAR PRATIO ŽENU, a onda je ugledao prizor od kojeg se zaledio: Varala ga je, a OSOBA SA KOJOM JE TO RADILA BILA MU JE DOBRO POZNATA!

Podeli vest

Prava drama odigrala se u Hrvatskoj.

Nakon što je 42-godišnji konobar posumnjao da se njegova nevenčana žena, sa kojom ima decu, viđa s koleginicom sa posla, počeo je da je uhodi.

Ubrzo mu je dala do znanja da je njihov zajednički život gotov pa je to za 42-godišnjaka bio dodatni “poraz”. Na kraju se u te ljubavne muke umešala i policija jer ga je njegova bivša ljubav prijavila za nametljivo ponašanje. Slučaj je završio na sudu, gde je osuđen na šest meseci zatvora s jednogodišnjim rokom provere.

Prema optužnici, on je od 5. juna do 26. jula 2018. na sve moguće načine pokušavao da nastavi ljubavnu vezu. Svakodnevno je ženu pratio do radnog mesta, kontinuirano joj slao SMS poruke u kojima ju je pozivao na sastanke, a nije štedio ni na rečima ljubavi ponavljajući da je voli i da želi da mu se vrati. Ali, ona mu je uporno pokušavala objasniti da je kraj, da ne želi više biti s njim, preklinjući ga pritom da joj ne šalje poruke.

Međutim, to je u njemu izazvalo dodatni bespa joj je čak poslao poruku da će zapaliti njihovu zajedničku kuću, a onda ju je čekao ispred stambene zgrade i zapretio joj: “Ako se ideš da se nađeš sa svojom partnerkom, ići ću za tobom i biće svega”.

Prestravljena žena se na kraju te večeri zaključala u svom stanu i okrenula broj policije.

- Tačno je da sam bio nametljiv. Ali moja supruga je započela ljubavnu vezu s drugom ženom, koja je bila naša kućna prijateljica. To sam primetio jer sam počeo primećivati određenu dozu nervoze prema meni. Iako ona to nije htela da prizna, govorila je da joj je ta druga žena samo radna koleginica i da se viđaju samo na kafi. Onda je napustila našu kuću i preselila se kod svoje sestre, a mene je sve vreme uveravala da nije ni u kakvoj vezi. Odlučio sam da je pratim jer sam hteo da se uverim šta je istina. Možda je to bilo na pogrešan način ali, verujte, to nije bila pamet, nego srce. Deca su nakon svega ostala da žive sa mnom - ispričao je u sudnici konobar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17