• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2020

12:28

BOLEST TEŽA OD KORONE! Milogorci tvrde da im Vučić i Rusi spremaju državni udar SRPSKIM PARAVOJNIM RESPIRATORIMA!

Balkan

BOLEST TEŽA OD KORONE! Milogorci tvrde da im Vučić i Rusi spremaju državni udar SRPSKIM PARAVOJNIM RESPIRATORIMA!

Podeli vest

Crnogorske vlasti odbile su pomoć predsednika Srbije Aleksandra Vučića u respiratorima, zahvaljući mu "na brizi o Crnoj Gori", uz napomenu da će se Crna Gora sama snaći, a društvenim mrežama širi se šokantna, tačnije rečeno, bolesna poruka tim povodom!

U poruci se navodi kako je odbijanjem pomoći Srbije u respiratorima Crna Gora zapravo "sprečila državni udar, izrežiran od strane ruskih službi i do zuba naoružanih srpskih paravojnih formacija"!?!

"Sprečen novi državni udar na čast i slobodu Crne Gore, pet respiratora organizovanih i izmanipulisanih od strane ruskih službi i naoružanih do zuba srpskih paravojnih formacija krenula su da sruše i unište sve što je crnogorsko, ali naš hrabri ministar je mudro razotrkio ove planove i stavio do znanja da mu je na prvom mestu zdravlje njegovih građana. Nikad više pet respiratora!", piše u poruci.

Foto: printskrin

Podsetimo, predsednik Vučić izjavio je prethodno u petak da Srbija nije otela, niti konfiskovala nijedan respirator Crnoj Gori, reagujući na optužbe iz Podgorice, i poručio da je Srbija spremna da Crnoj Gori pokloni pet respiratora.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 3 godine

Au! Brate mili pa oni su kolektivno za ludnicu!

Vid

pre 3 godine

Ovi ne treba da se plaše od Kovida 19 već od mentalne izvitopernosti.Kovid 19 će proći ali ova bolest ostaje večno.

Lala

pre 3 godine

Doci ce Milo kod nas da trazi psenice i brasna. Vucicu obustavi isporuku hrane Crnoj gori. To su fasisti na vlasti crne gore ne briga ih za svoje gradjane sta ce biti

Rade

pre 3 godine

I posle svega ovoga, crnogorski narod, i Srbi u Crnoj gori ne preduzimaju ništa, isto kao što nisu ništa preuzeli kada je bio lažni referendum za odvajanje od Srbije. Treba ih prepustiti Milu pa kako im bude kada su budale ! ! ! ! ! ! !

Dragan

pre 3 godine

Posle svega ovoga, smatram da milogorcima, iz Srbije više ne treba ni brašno, ulje, žito... O letovanju na jadranu da i ne spominjem.

Natalija

pre 3 godine

Ja sam ovo shvatila kao sarkazam, a ne da neko to stvarno misli.

ziki

pre 3 godine

Milo opameti se krajnje je vreme. Tvoja sebicnost i licni ineres ne moze podeliti SRBE I CRNOGORCE. Srbi ce uvek biti uz svoju bracu.Nece proci mnogo vremena koje ce te uveriti u ovu konstataciju.

Mito

pre 3 godine

Sram vas bilo. Vi ste sramota Crne Gore. Potićem iz Dabovića, Đed mi je poginuo na Skadru, baba i šestoro braže i sestara moga oca, je pomrlo od Španjolke, a otac je preživeo jer je manastir Ostrog iz svake kuće uzeo jednu mušku glavu i zatvorio u karantin. Kralj Aleksandar Karođorđević ga je iškolovao, bio je jedan od oficira koji je gradio spomenik na Avali. Prošao je Osnabrik, triput izvođenj na steljanje, a uspeo sam da se rodim. Šta sam radio nije važno, ali nikad ništa nečasno. Sramota me jer sam srodnik vladajuće garniture u Crnoj Gori.

jurs

pre 3 godine

Ove vaše medijske priče ni klinci više ne bi prožvakali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59