• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/klix.ba

05.05.2020

10:31

ŠOK U SARAJEVU! Policija upala na zabavu i zatekla Halida Bešlića, Hari Mata Harija i Šerifa Konjevića! SKANDAL TRESE BIH  (VIDEO)

Balkan

ŠOK U SARAJEVU! Policija upala na zabavu i zatekla Halida Bešlića, Hari Mata Harija i Šerifa Konjevića! SKANDAL TRESE BIH (VIDEO)

Podeli vest

Službenici MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 19 prekršajnih naloga osobama koje su identifikovali i zatekli na skandaloznom korona-derneku koji je održan iza zaključanih vrata jednog ugostiteljskog objekta

Iako su vlasti u BiH tek počele s popuštanjem mera suzbijanja koronavirusa, čini se da mnogi ne mare za to, pa ni bh. državni ministar Staša Košarac koji se sinoć u Sarajevu našao na derneku sa brojnim muzičkim zvezdama, povodom rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Uprkos merama zabrane okupljanja i socijalne distance od najmanje dva metra, pribijeni jedni uz druge za velikim stolom u jednom sarajevskom restoranu našli su se ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski biznismen Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević.

S druge strane stola bili su Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Inače, Fejzić je član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

 

 

Treba podsetiti da je rad ugostiteljskim objektima i dalje zabranjen, ali vesela ekipa nevešto se sakrila iza navučenih roletni restorana, piše portal klix.ba.

Međutim, sve što su roletne sakrile, Instagram je otkrio. Jednako kao i brojna parkirana vozila ispred restorana, kao i odjekivanje muzike sarajevskom ulicom Slatina. Jedna od prisutnih na derneku bila je i Slađana Mandić koja je celu noć ispratila svojim Instagram storijima. 

Minimalna novčana kazna za kršenje socijalne distance iznosi 500 KM (250 evra), a za vlasnika objekata od od 2.000 do 10.000 KM (1.000 do 5.000 evra).

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Progress

pre 3 godine

Kad me pitaju kakav je balkan, ja ću im opisati ovu situaciju. Tu je sve kompresovano.

kiza

pre 3 godine

Sada lepo svi u javni karantin na 14-est dana i što žešća kazna. U suprotnom niko više neće poštovati mere.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17