• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2020

13:04

(VIDEO) MA, KAKO DA NE! KERUM BI DA SRBI SPASU HRVATIMA TURISTIČKU SEZONU! Naprasno je zaboravio kako je pljuvao i Srbiju i Srbe!

Balkan

(VIDEO) MA, KAKO DA NE! KERUM BI DA SRBI SPASU HRVATIMA TURISTIČKU SEZONU! Naprasno je zaboravio kako je pljuvao i Srbiju i Srbe!

Podeli vest

Splitski preduzetnik Željko Kerum, koji ulazi u borbu za hrvatski parlament, poručuje da bi Srbima i Mađarima trebalo dati popust za letovanje, jer jedino oni mogu da spasu turističku sezonu

- Ministarstvo truizma trebalo bi da pokrene neku meru da nam dovedu susede Srbe i Mađare. Time bismo mogli barem završiti s manjim minusima ili na nuli. Trebalo bi susedima Srbima koji vole naše more, dati pristupačnije cene da nam dođu i spasu sezonu - predložio je Kerum.

Sve što je bilo rezervisano, sada se otkazuje, rekao je Kerum, i dodao da će sezona biti loša.

On je ocenio, navodi hrvatski portal 24 sata, da na jesen neće biti prihoda od sezone, zima će biti teška, a pitanje je kakva će biti i naredna sezona.

Podsetimo, Kerum je bivši gradonačelničk Splita, a njegov mandat je obeležen kontroverzama od kojih je najpoznatija izjava koju je dao 2009. godine za vreme gostovanja u HRT u emisiji Nedjeljom u 2 rekavši da "Srbi i Crnogorci ne mogu doneti ništa dobroga", da "moraju znati gde im je mesto", odnosno da nikada ne bi dozvolio da Srbin postane član njegove porodice, "jer je tako odgojen". 

Kerumova je izjava izazvala brojne osude i proteste u hrvatskoj javnosti, koja ih je protumačila kao izraz srbofobije, a reagovala je i Vlada Srbije.

BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! MILOGORCI OPET PREBRAJAJU SRBE INFICIRANE KORONOM! Zaključili su da su se stekli uslovi da nas puste u Montenegro! ŠTA REĆI"?

Kerum je naknadno naveo da je "bio isprovociran", posle čeha je Državno odvjetništvo RH odustalo od krivičnog progona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slobodan

pre 3 godine

zivela italijanska istra, zivela italijanska dalmacija.

zora

pre 3 godine

Sto zar necete vise da nas stavljate na vrbe? Propadanje vam predstoji.

Maxa

pre 3 godine

Zaboravio?!... Nije, nego pare su pare a pljuvanje, pljuvanje.........i du*e bi za pare prodao....

Marko

pre 3 godine

Može, ali samo na ograđenom plažama. Naći ćemo neko mjesto, veliko je naše more, kupa se cijela evropa, pa što i ne bi Srbi. Evo, ja predlažem Goli Otok. Em tradicija, Em mogu i da ostanu, ko njihovi preci.

Pravednik

pre 3 godine

Što će nam takvi gosti. Pa oni nemaju ni za sladoled???

maks

pre 3 godine

Nikome vi niste potrebni niti itko na vas misli. Naprotiv.Svi bi potpisali da uvijek bude ovako. A Hrvatska je PUNA. Samo se vi "tešite". hahahahaha :)))

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17