• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2015

14:28

NAPAD NA TELEVIZIJU "RUSIJA DANAS" U TEL AVIVU! Palestinci noževima ubili dvojicu zaposlenih!

Vesti

NAPAD NA TELEVIZIJU "RUSIJA DANAS" U TEL AVIVU! Palestinci noževima ubili dvojicu zaposlenih!

Podeli vest

Novinar izraelskog ogranka televizije "Rusija Danas" i još jedan zaposleni u toj kući ubijeni su tokom dana, kada su dvojica Palestinaca naoružana noževima upala u redakciju

 

 

Prve informacije su bile da su izbodena trojica Jevreja tokom molitve, da bi se kasnije ispostavilo da su napadnuti zaposleni u televiziji tokom pauze.

Novinar je preminuo na licu mesta, dok je drugi izbodeni preminuo u bolnici. Još jedan zaposleni je zadobio teške povrede i u kritičnom je stanju.

Jedan od dvojice napadača je uhvaćen, dok je drugi pobegao sa mesta zločina i policija traga za njim.

 

 

 

 

 

(ŠOKANTNI VIDEO) NOŽEM NA POLICAJCA! Palestinka pokušala da ubije Izraelca


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
POCELI SU DA UBIJAJU NEISTOMIS

pre 8 godina

KRVOPIJE SU IZGUBILE SVE RATOVE PA I MEDIJSKI Kakve veze ima Palestinac sa ovim gnusnim cinom kada Rusija priznaje Palestinsku drzavu...

STOP STOP STOP

pre 8 godina

Presli su sa ekonomskog terorizma na brutalni terorizam celog sveta! Kako je nama kada se vi uglavite sa svojim propagandnim masinerijama i terorisete nas decenijama!! U Izraelu se ne sme drugacije govoriti odim po TALMUDU.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17