• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.11.2015

09:48

AJDE SAD DA VAS VIDIMO! Šojgu: Dovozimo u Siriju raketni sistem S 400!

Vesti

AJDE SAD DA VAS VIDIMO! Šojgu: Dovozimo u Siriju raketni sistem S 400!

Podeli vest

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu najavio je da će u najkraćem roku odbrambeni raketni sistem S 400 biti prebačen u rusku bazu Hmejmim u Siriji

 

Raketni sistem S 400 "Trijumf" može da lansira rakete veoma dugog, dugog i srednjeg dometa i najmoderniji je odbrambeni raketni sistem u svetu.

Iako se i ranije najavljivalo da će Rusija prebaciti ovaj sistem u svoju bazu u Siriji, odluku ministra Šojgua je ubrzalo obaranje ruskog Suhoja 24 juče od strane turskog F16.

(VIDEO) DRUGI PILOT IZ SUHOJA JE ŽIV! Sirijci spasli Rusa iz oborenog aviona, potvrdila i Moskva!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kuki

pre 8 godina

Cepaj mrsu,pocevsi od Turske.Oni hteli otomansko carstvo a ostace na pasaluk...

Haha

pre 8 godina

Znacu gadjali su Rurkmene narod koji je Turskog porekla,nisu tamo IDIS i jos ušli u Turski vazdusni prostor e pa to vam nije Ukrajina

XXL

pre 8 godina

Ne znam šta je čekao do sada. Konačno i tu skalameriju treba ispitati u realnom vremenu ratog sukoba na zapadnjačkoj avijaciji, a ne samo po ruskim poligonima.

fap 13

pre 8 godina

slicno kao 92-93 tih kada su crnogorci,hrvati i srbi udarili na BiH a savjet bezbjednosti BiH zabranio uvoz oruzja.koja sila i ex jugo korpusi udarise a opet BiH ostade u Avnojskim granicama.vocka orah stvarmo je dokazao da je vocka cudnovata.

XXL

pre 8 godina

'Ajd ba ne kontam ti komentar pa ti nisam mog'o ni minus dati, de prevedi to na srpski. Pozz.

DJovan

pre 8 godina

V. V. PUTIN: TI SI VLADIMIRE VLADIMIROVICU PUTIN, ONO STO JE SAMO BOG MOGAO DA STVORI I POSALJE OVOM NIKAKVOM SVETU. Da 100 godina budes uvek takav!

iscander

pre 8 godina

i ranije je trebalo da s-400 dođe u Siriju i da sruši koji NATO avion...a još bolje je naoružati kurde do zuba i sve one koji nevole turke...i dati im protuzračne sustave pa da ruše turske avione...Zašto nema su-35s da se isproba?pa da onda vidimo zapadne avione...Pozdrav svima koji podržavaju ruse i Assada...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija