• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

10.10.2019

17:49 >> 17:55

OVO NEĆE PROĆI BEZ RATA?! AMERIČKA PRAVILA POSTOJE DA BI SE POŠTOVALA, TRAMP SPREMA "SNAŽAN UDAR" NA TURSKU! Erdogan je prešao "crvenu liniju", VAŠINGTON KREĆE U  ODMAZDU!

Vesti

OVO NEĆE PROĆI BEZ RATA?! AMERIČKA PRAVILA POSTOJE DA BI SE POŠTOVALA, TRAMP SPREMA "SNAŽAN UDAR" NA TURSKU! Erdogan je prešao "crvenu liniju", VAŠINGTON KREĆE U ODMAZDU!

Podeli vest

Vašington pažljivo prati vojnu operaciju Ankare u Siriji i spreman je "snažno da udari" na Tursku ako ona ne bude "igrala po pravilima", izjavio je američki predsednik Donald Tramp.

- Govorim da ću snažno udariti po Turskoj finansijski i sankcijama ako oni ne budu igrali po pravilima - napisao je Tramp na Tviteru.

Tramp je istakao da "razgovara s obe sukobljene strane".

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je 9. oktobra objavio da je na severu Sirije počela vojna operacija "Izvor mira", usmerena protiv Radničke partije Kurdistana i terorističke organizacije ISIS.

(VIDEO) KOPNENA OFANZIVA TURSKE! Očistili dva sela i ubili 109 TERORISTA! KURDI UZVRATILI: Uništili 4 tenka i UBILI 19 TURSKIH VOJNIKA!

Turski lider je rekao da operacija ima tri cilja: da obezbedi južnu granicu od terorista, da zaštiti teritorijalnu celovitost Sirije i da omogući povratak sirijskih izbeglica "koje Turska ne može večno da drži".

Potez Ankare kritikovalo je nekoliko susednih zemalja, kao i države evropske unije. Tramp je izjavio da SAD ne odobravaju vojnu operaciju Turske u Siriji i da to smatraju lošom idejom.

ERDOGAN ZAPRETIO EVROPI: Saberite se jednom za svagda! POSLAĆU VAM 3,6 MILIONA IZBEGLICA, ako mislite da je ovo što radimo u Siriji OKUPACIJA!

Prema poslednjim podacima Ministarstva odbrane Turske, u napadima turske vojske do sada je uništen 181 objekat kurdskih formacija. Damask je saopštio da je poginulo osam civila, a da je 20 ljudi ranjeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Nk se čuje - nek sa zna , postrali su SSA (Svetske Siledćije of America) !

mikan

pre 4 godine

ameri su počeli da propadaju,polako ali sigurno.znaju samo za sankcije i bombardovanje.ostale su jake drzave koje nije briga za sankcije a ameri ne smeju da ih bombarduju.uskor će kraj njihove imperije.

Bojan jezdimirovic

pre 4 godine

Rokaj te rakete vise nemogi ovako da zivim

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija