• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

28.11.2019

11:09

HOĆE LI BITI RAKETA U EVROPI?! Makron je spreman, Putinu poslao pismo! OVO SU DETALJI

Vesti

HOĆE LI BITI RAKETA U EVROPI?! Makron je spreman, Putinu poslao pismo! OVO SU DETALJI

Podeli vest

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razmotri predlog ruskog lidera Vladimira Putina o uvođenju moratorijuma na razmeštanje raketa srednjeg i kratkog dometa u Evropi, prenosi list „Frankfurter algemajne", koji je imao uvid u pismo koje je Makron poslao Putinu

Kako je saopštio nemački list, 23. oktobra je Makron poslao odgovor, u kom se navodi da Putinovu inicijativu treba pažljivo proučiti u bilateralnim i višestranim formatima.

Krajem septembra, portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov izjavio je da je Putin poslao šefovima "glavnih država Evrope i Azije" pismo o problemu raketa srednjeg i kratkog dometa. NATO je potvrdio prijem pisma, ali čelnici Alijanse nisu smatrali da predlog zaslužuje razmatranje.

PROCUREO IZVEŠTAJ PENTAGONA O SRBIJI! SAMO BEOGRAD SA MOSKVOM IMA ZAJEDNIČKE VOJNE VEŽBE I OBAVEŠTAJNU SARADNJU! Preostali na Balkanu su pod kontrolom NATO i SAD!

Ranije je francuski lider u intervjuu za časopis "Ekonomist" izjavio da je NATO u potpunosti izgubio koordinaciju unutar saveza, što se može okarakterisati kao "smrt mozga".

Sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa prestao je da važi drugog avgusta. Inicijator su bile SAD, koje su optužile Rusiju da ne poštuje sporazum, dok je Moskve sve optužbe negirala.

(VIDEO) BRITANIJA NIKAD NIJE OVAKO PONIŽENA! Mediji ismevaju umišljenu kolonijalnu silu, KO JE NAPRAVIO DVA BESKORISNA NOSAČA AVIONA!

Eksperti se plaše da bi to moglo da izazove trku u naoružanju.

Pogledajte i koji su interkontinentali projektila najopasniji na svetu i zašto!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iga

pre 4 godine

Pa to znaci da ce ameri da stave svoje pershinge 2 imp u nemacku, gde Makron nema nikakav uticaj...smesno je sta taj mali francuz radi kako bi se nametnuo da ON bude glavni u EU a ne moze da sredi proteste "zutih prsluka " u svojoj zemlji

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17