• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2020

13:57

UTICAJNI POLITIČAR UMRO OD KORONE! Bivši ministar u sredu priznao da je zaražen

Vesti

UTICAJNI POLITIČAR UMRO OD KORONE! Bivši ministar u sredu priznao da je zaražen

Podeli vest

Nekadašnji francuski ministar Patrik Devedjan prvi je visokopozicionirani evropski političar koji je umro od posledica koronavirusa u 75. godini

Bio je blizak saradnik Nikola Sarkozija, piše DW.

Tokom ministarstkog mandata bio je zadužen za oporavak Francuske od Svetske ekonomske krize.

U sredu je prvi izašao u javnost sa priznanjem da boluje od novog korona virusa.

Francuski bivši ministar kabineta i bivši predsednik pariškog administrativnog okruga Haut-de-Seine postao je prvi političar sa ministarskim zvanjem koji je umro od COVID-19.

 

 

- Zaražen sam, mogu da posvedočim da se lekari i sestre vanredno ulažu u ovoj situaciji. Zahvaljujem im se na pomoći svim pacijentima - napisao je na Tviteru.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija