• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli Mejl

02.05.2020

20:17

(FOTO/VIDEO) KIM JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU, TRAGOVI OPERACIJE SU VIDLJIVI! Dejli Mejl objavio fotografije i snimke koji to dokazuju?!

Vesti

(FOTO/VIDEO) KIM JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU, TRAGOVI OPERACIJE SU VIDLJIVI! Dejli Mejl objavio fotografije i snimke koji to dokazuju?!

Podeli vest

Da li je Kim Džong-Un imao operaciju srca? Medicinski stručnjaci kažu da novoobjavljene slike lidera severne Koreje i tragovi "igle" na njegovim rukama mogli nagovestiti da je to tačno, piše Dejli Mejl!

Kim se pojavio na otvaranju fabrike đubriva u Sunčonu, a medicinski stručnjaci ocenili su na osnovu video snimka i tragova na Kimovim rukama  da je imao 'kardiovaskularni postupak'. Treba istaći i da Kim ranije nije viđen sa tragovima na zglobovima. 

Portal "NK Nevs" koji finansira SAD piše kako su Kima videli kako se smeška i razgovara sa pomoćnicima na ceremoniji i obilazeći postrojenje, ali autentičnost fotografija nisu mogli da potvrde. Na snimku se vidi da ga prati nekoliko visokih severnokorejskih zvaničnika, uključujući i njegovu mlađu sestru Kim Jo Jong.

ZA PUTINA I LAVROVA DONBAS JE ZAVRŠENA PRIČA, NEĆE DA UČESTVUJU U IDIOTSKIM IGRICAMA KIJEVA! Ukrajina i nikad većem problemu!

Vest da je Kim imao intervenciju na srcu prvi je plasirao jedan južnokorejski sajt specijalizovan za sever. Oni su ustvrdili da se Kim oporavlja od kardiovaskularnog postupka.

Pojavile su se i informacije da je lider Severne Koreje mrtav, ali su zvaničnici u Južnoj Koreji i SAD bili skeptični. Njegovo ponovno pojavljivanje pokazalo je sa njim sve u redu

ZAŠTO SADA?! AMERI OPET PLASIRALI VEST DA SU BEOGRAD I PRIŠTINA NA PRAGU DILA, tvrde i da sporazum koči Nemačka! Vučić to nebrojeno puta demantovao, ali avaj...

Spekulacije o Kiminu zdravlju krenule su nakon što je lider Severne Koreje propustio proslavu godišnjice rođenja osnivača države Kim Il Sunga 15. aprila. Taj dan je glavni praznik u Severnoj Koreji, a Kim kao vođa obično posećuje mauzolej gde njegov djed počiva.

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LAKI

pre 3 godine

Па добро бре англосаксонци зар се нисте налупали до сада за све паре?

Srdjan

pre 3 godine

JEL MOZE NEKO DA OBJASNI BUDALAMA OD NOVINARA DA JE TO POGRESNA RUKA

Dule

pre 3 godine

Ове фотографије из Дејли мејла могу да "докажу" нешто колико и оне објављене пре три дана на којима је Ким Џонг Ун мртав. Ако су могли у фотошопу да га ставе у мртвачки сандук, зар мислите да им је било тешко да нацртају тачку на његовој руци? Можда то пролази код дебилне британске публике, али код Срба не може.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17