• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2020

09:08

BAJDEN ZABORAVIO KAKO SE TRAMP ZOVE! Nazvao ga pogrešnim imenom, supruga mu bezuspešno suflirala... SADA SE I TRAMP OGLASIO! (VIDEO)

Vesti

BAJDEN ZABORAVIO KAKO SE TRAMP ZOVE! Nazvao ga pogrešnim imenom, supruga mu bezuspešno suflirala... SADA SE I TRAMP OGLASIO! (VIDEO)

Podeli vest

Demokratski predsednički kandidat na izborima u Sjedinjenim Američkim Državama Džozef Bajden zaboravio je, izgleda, kako se zove njegov republikanski rival i aktuelni predsednik Donald Tramp

Bajden se, u prisustvu supruge Džil, obratio glasačima i rekao kako "moramo da sprečimo još četiri godine Džordža".

"Još četiri godine Džordža, ovaj Džordža - i naći ćemo se u poziciji gde ako Tramp bude izabran, bićemo u drugačijem svetu", kazao je Bajden.

Dok govori, supruga koja se nalazi pored njega dva puta otvara usta kada Biden kaže "Džordž", pa su neki špekulirali da mu možda šapuće "Tramp". Snimak je mnoge nasmejao, pa su ljudi raspravljali da li je Bajden pomešao Trampa sa Džordžom Bušom starijim ili Džordžom Bušom mlađim. Oni su republikanci i bivši predsednici SAD.

Bajdenova greška nije, naravno promakla Trampu.

"Džo Bajden me je nazvao Džordžom juče. Nije mogao da se seti mog imena. Dobio je malu pomoć od voditelja da završi intervju. Kartel lažnih vesti radi prekovremeno da bi ovo zataškao", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Senilna bu...a! Ako Ameri glasaju za ovog oni su skroz podilkanili. Jao svetu ako dođe na vlast!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija