• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index. hr/Informer.rs

12.11.2020

21:43

ŠTA SE DEŠAVA SA NAJMLAĐIM TRAMPOM? Psiholozi analizirali MELANIJINOG JEDINCA!

Vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA NAJMLAĐIM TRAMPOM? Psiholozi analizirali MELANIJINOG JEDINCA!

Podeli vest

Baron Tramp imao je samo deset godina kad se njegova porodica uselila u Bielu kuću. On sada ima 14 godina, a poslednje vreme se često pojavljivao u javnosti sa svojim roditeljima, što nije moglo proći bez komentara

Često je pratio roditelje na protokolarnim dužnostim, ali nije bilo je jasno da li on u tome ne uživa previše.

Iako se sa samo dva mjeseca pojavio u emisiji Opre Vinfri, očito je da mu sadašnja pozornost ne prija.

Foto: AP/Evan Vucci

Svesna je toga i njegova majka Melania, koja je nakon Trumpove pobede ostala sa sinom u Njujorku kako bi on završio školu i doživeo što manji šok.

Foto: Reuters/Erin Scott

Prošlog meseca njegovo ime se ponovno spominjalo jer je cela porodica bila zaražena koronavirusom.

Foto: Reuters/Erin Scott

- Na jedan način bilo mi je drago što svi prolazimo kroz to u isto vreme, mogli smo paziti jedni na druge i biti zajedno. Baron je u međuvremenu negativan - otkrila je Melanija, kojoj je Barron jedini sin.

Foto: AP/Alex Brandon

Iako se o odnosu njegovih roditelja naširoko raspravlja pa se čak spominje da je razvod neminovan nakon poraza na izborima, o Barronu se jako malo zna. Za to je zaslužna Melania koja protekle četiri godine pazi na privatnost svog sina.

Foto: Reuters/Erin Scott

Stručnjak za govor tela i psiholog Brus Durham obratio je pažnju na Barona u javnim prilikama.

Foto: Reuters/Tom Brenner

- Mislim da je istovremeno slatko i tužno to što Baron uvek gleda u pod. Mora da je teško biti mlada osoba u toj poziciji. Kako je Tramp toliko fokusiran na sebe i nema vremena za druge, verovatno nije pomogao svom sinu oko samopouzdanja pred kamerama. Ovo je slično njegovom odnosu s Melanijom, koju uvijek usmerava kamo on želi, kao da povlači bespomoćnog psa na uzici - dodao je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija