• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.12.2020

21:31

VODENIM TOPOVIMA NAPRAVILI KORDON OKO ZGRADE VLADE! Četvrto veče protesta u Tirani, policija baca suzavac i HAPSI!

Vesti

VODENIM TOPOVIMA NAPRAVILI KORDON OKO ZGRADE VLADE! Četvrto veče protesta u Tirani, policija baca suzavac i HAPSI!

Podeli vest

Albanska policija upotrebila je večeras suzavac kako bi rasterala demonstrante koji su se četvrto veče zaredom okupili na protestu zbog nedavnog ubistva jednog mladića od strane policije tokom policijskog časa

Nekoliko demonstranata je uhapšeno.

Veći broj policajaca sa vodenim topovima napravio je kordon oko zgrade vlade i ministarstava u Tirani.

 

 


Demonstranti u znatno manjem broju nego prethodnih večeri prošli su pored ministarstva unutrašnjih poslova i policijske uprave u Tirani uz povike "Dole komunisti" i "Rama, odlazi".

Neki maloletnici među demonstrantima polomili su saobraćajne znake, prenosi AP.

 

 

Foto: Tanjug

Ranije danas protest je održan i u Skadru i Draču.

Protesti su usledili nakon što je u ranim časovima u utorak policajac Nevaldo Hajdaraj pucao i ubio 25-godišnjeg Klodijana Rašu jer se tokom noćnog policijskog časa nije odazvao zahtevu policije da stane. Policajac je uhapšen i protiv njega se vodi istraga za "ubistvo tokom prekoračenja nužne samoodbrane".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija