• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2021

22:15

BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE "KRALJA PROSJAKA" IZ BEOGRADA! Terao porodicu da prosi, tukao ih i ujedao im bebu

Vesti

BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE "KRALJA PROSJAKA" IZ BEOGRADA! Terao porodicu da prosi, tukao ih i ujedao im bebu

Podeli vest

Beriša E. (23) iz romskog naselja Mali Leskovac, koje se nalazi na Mirijevskom brdu u Beogradu, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je duže vreme terao na prosjačenje supružnike Miladina R. (58) i trudnu Đulijanu P. (31), ali i njihovu decu

Beriša im je uzimao sve pare od prosjačenja, a Miladin i Đulijana su ga prijavili tek kada im je ovaj, nezadovoljan "zaradom", izujedao sina starog nepunih godinu dana!

Prema saznanjima Informera, Beriša E. je Miladina i Đulijanu pretnjama naterao da prosjače na više lokacija širom Beograda, a zauzvrat im je ustupio neku straćaru za stanovanje.

- Sav novac koji bi skupili prosjačenjem morali su da predaju Beriši. Nisu smeli da zadrže za sebe ni jedan jedini dinar, pošto je Beriša smatrao da im dovoljno čini time što im je ponudio krov nad glavom, pa makar i u straćari. Kada bi bio nezadovoljan količinom para koje su mu dnevno predavali, vrlo često ih je maltretirao i tukao - otkriva naš sagovornik iz istrage i dodaje:
- Taj gotovo ropski odnos kulminirao je kada je Beriša, u nastupu besa, izgrizao po telu njihovu bebu! Tek tada su ga Miladin i Đulijana prijavili policiji, koja je odmah reagovala i uhapsila nasilnika. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad, koji je preuzeo brigu o izujedanom dečaku, ali i još dvoje dece koje Đulijana ima iz prethodnih veza.
Beriša se tereti za trgovinu ljudima, za šta mu preti višegodišnja robija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17