• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruptly

27.09.2019

14:25

RUSKI DOKTOR OPERIŠE AMERIČKU BEBU S BELEGOM BETMENA! Maloj Luni hirurg iz Krasnodara jedina nada da ne dobije rak! (VIDEO)

Podkast

RUSKI DOKTOR OPERIŠE AMERIČKU BEBU S BELEGOM BETMENA! Maloj Luni hirurg iz Krasnodara jedina nada da ne dobije rak! (VIDEO)

Podeli vest

Šestomesečna beba Luna Fener s Floride doputovala je iz SAD s majkom Kerol u Rusiju kako bi joj lekari u Krasnodaru uklonili veliki beleg s lica

Majka je u razgovoru s ruskim novinarima na aerodromu rekla da se na ovaj potez odlučila jer su joj tamošnji lekari obećali ono što u Americi nisu mogli

- Svi su mi govorili da sam luda što dolazim ovde, ali ovaj beleg može da preraste u kancer i želim da učinim sve za moju ćerku - rekla je Kerol Fener, inače rođena u Brazilu.

Američki lekari sugerisali su laserski tretman za skidanje belega, koji je takvog oblika da su za malu Lunu rekli da ima znak Betmena.

Kerol i njen suprug Tijago ipak su odlučili da dođu na jug Rusiuje kod hirurga Pavela Popova, za čiju su pionirsku tehnologiju čuli iz medija. Popov će na Luni izvršiti tretmane koji bi trebalo da traju 18 meseci, a roditelje će sve koštati 25.000 dolara.

BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVAKI ČLAN ERDOGANOVOG OBEZBEĐENJA MORA DA ZADOVOLJI OVAJ KRITERIJUM! Šokiraće vas šta je u pitanju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17