• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Goran Todorović

26.06.2023

20:00

ONA JE MALA NEDA UKRADEN! Saradnik pevačice Zorane Simeunović progovorio o njenoj nezgodnoj naravi!

printscreen

Live TV

ONA JE MALA NEDA UKRADEN! Saradnik pevačice Zorane Simeunović progovorio o njenoj nezgodnoj naravi!

Podeli vest

Pevačica Zorana Simeunović u emisiji "HIT" koja se emituje svakog radnog dana u 18 časova na Informer TV, progovorila je o žurki koju je nedavno oragnizovala, ali su o njoj pričali i njeni prijatelji koji ističu da je nezgodna za saradnju.

Zorana Simeunović, pevačica i supruga kompozitora Steve Simeunovića nedavno je organizovala žurku najužem krugu prijatelja i porodice sa malim odlaganjem zbog tragičnog događaja koji je zadesio celu Srbiju.

- Prijatelji koji su ovde sa mnom su svaki dan. Bogata sam žena i veoma ispunjena. Sav ovaj narod koji je ovde me sluša i gleda svaki dan- objašnjava pevačica način na koji je sastavljala listu zvanica.

Foto: printscreen

Pevačica je kao tinejdžerka bila silovana, a o traumatičnom događaju izbegava da govori, ipak se pred kamera Informerovog Hita osvrnula na nemile događaje i masakr koji se desio u osnovnoj Vladislav Ribnikar?

- Svako svoj bol nosi na svoj način. Nikome ne želim da izbudi svoje dete kao ovi roditelji. To su deca, nove nade… Ja sam ttog dana zamolila prijatelje da mi ne čestitaju rođendan, jer mi do rođendana nije. Nemam dete, ali se jako plašim kako će sve to izgledati jednog dana, ako mi ga dragi Bog podari. Molim ljude da ne širimo mržnju, molim vas da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna - kroz suze je rekla Zorana.

Jedan od gostiju folkerkinog slavlja bio je i modni fotograf i reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević koji nam je otkrio kakva je Zorana za saradnju.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Milićević razotkrio Zoranu

- Zoranu nikome ne bih poželeo za saradnju. Ona je mala Neda Ukraden. Šalim se malo, jer su to žene koje znaju šta hoće. Dogovorimo se za tri minuta. Radimo, a onda posla toga ide razgovor, priča ogovaranje... - opisao je Dejan Milićević svoju prijateljicu i saradnicu.

Foto: printscreen

Zorana Simeunović

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka bliska je prijateljica Zorane Simeunović, a nas je zanimalo da li jedna drugoj sugerišu kada je u pitanju odabir pesama i da li se pomažu od početka karijere?

- Počele smo zajedno i da pevamo i da radimo. Jedna drugoj smo podrška od početka. Steva i ja kada smo sarađivali sugerisala je i davala svoje mišljenje - kaže Cipka.

Cipka se nedavno venčala u tajnosti, a u razgovoru sa nama priznala je da je spremna da se ostvari u ulozi majke, ali da u ovom trenutku nije spremna da zapostavi karijeru zbog porodice.

- Osećam se i dalje mlado. Majčinstvo će se desiti kada bude trenutak. Ne osećam se dovoljno dobrom za tu ulogu. Život mi se vrti oko posla. Suprug i ja to priželjkujemo, ali za sada je aktuelna samo karijera - priznaje Aleksandra Tadić Cipka.

Posetili smo i ovaj estradni događaj ali nismo se zadržavali jer smo iste večeri morali da obiđemo još nekoliko dešavanja u glavnom gradu. Ostavili smo Zoranu Simeunović da uživa sa svojim prijateljima i kolegama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija