• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.06.2023

21:00

SA MUSTAFOM SAM JOŠ UVEK NA SUDU! Emina Jahović iskreno o sinovima i odnosu koji imaju sa ocem! (VIDEO)

printscreen

Live TV

SA MUSTAFOM SAM JOŠ UVEK NA SUDU! Emina Jahović iskreno o sinovima i odnosu koji imaju sa ocem! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Emina Jahović u emisiji "HIT" koja se emituje svakog radnog dana u 18 časova na Informer TV, progovorila je o sudskom sporu koji vodi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom i kakav odnos turski pevač ima sa sinovima.

Emina Jahović se u potpunosti povukla iz javnog života, a nedavno je posle dužeg vremenskog perioda nastupila u Beogradu. 

- Zapostavila sam se kao muzičar, kao tekstopisac i poželela sam da se vratim svojoj publici. Spremila sam dosta novih pesama, koje ću izbaciti na leto. Dueta neće biti jer sam ispucala sve, ja imam najviše dueta - rekla je Emina 

Od Emine smo navikli da uvek bude iskrena i ne krije mnoge stvari kada je konkurencija na estradi u pitanju

- Ja sam neko ko se ovim poslom bavi iz ljubavi i kod mene za to nema mesta, i nikada nikome nisam želela da preotmem neku pesmu, ljubomora ne postoji. 

Foto: printscreen

Dosta se spekulisalo o Emininom ljubavnom životu nakon razvoda od Mustafe Sandala, pa su je tako povezivali sa raznim moćnicima u Turskoj, na šta se pevačica nije nešto posebno osvrtala.

- Ja sam zaljubljena u svoje sinove, o muškarcima ne želim da pričam jer je to potpuno prevaziđena tema, volela bih da ljudi pre pričaju o mojoj muzici i onome što stvaram. Svaki mesec imam novog partnera u Turskoj, tako da mi više ni to ne smeta. 

Sa Mustafom je na sudu oko plaćanja alimentacije

- Principi su u pitanju, i dalje smo na sudu ali to ne sprečava da deca viđaju oca i druže se sa njim. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija