• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2023

22:00

Milena Ćeranić u emisiji "Hit" na Informer TV: Volim sve svoje bivše momke!

Printscreen/Informer TV

Live TV

Milena Ćeranić u emisiji "Hit" na Informer TV: Volim sve svoje bivše momke!

Podeli vest

Pevačica je pažnju javnosti privukla učešćem u rijalitiju "Farma" u kojem je započela vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem.

Milena Ćeranić kaže da voli sve svoje bivše momke! Folk zvezda je imala nekoliko burnih veza, a najviše pažnje izazvala je dok se zabavljala s kolegom Nemanjom Stevanovićem. 

Njih dvoje su učestvovali i u rijalitiju "Farma" 2010, često su se svađali pred kamerama i raskinuli su godinu dana kasnije. Bez obzira na sve to, pevačica tvrdi da su ostali u dobrim odnosima.

- Volim sve bivše momke, ne kao žena muškarca, već kao prijatelj i svima im želim sreću. Ne volim više da pričam o privatnom životu jer koga ujede zmija, taj se plaši i guštera. Nemanjina i moja veza je bila javna, svi su je pratili u rijalitiju "Farma" i tada sam shvatila da su ljudi bezobrazni, vole da vode računa o tuđim životima jer su nesrećni zbog svojih. To nije u redu! Publici želim da plasiram dobre pesme i provod i ne treba da ih zanima moj privatni život - rekla je u emisiji "Hit" na Informer televiziji pevačica koja je pažnju javnosti skrenula i vezom sa košarkašem Vladimirom Dašićem:

Foto: Privatna arhiva

Milena Ćeranić

- Nikada nisam rekla da sam bila sa Vladimirom, niti da je on moja najveća ljubav. Svaki muškarac mi je rekao da sam jedna jedina! Doduše, na kraju veze, ali dobro...

Pevačica je proteklih godina malo snimala i kaže da se ne kaje se zbog toga.

- Ne marim što me nije bilo na sceni. Bilo je raznih gluposti u mom životu, i lomova, i padova. Jedino se kajem što nisam pravila veće gluposti! - kaže Milena i dodaje da joj je skočila cena nastupa:

- Sve je poskupelo, pa i cena mog nastupa. Gazde se bune što najviše para treba da daju nama pevačima, umesto da budu srećni zbog toga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija