• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2023

12:46

Miša Vacić: Davio sam se u ovoj vanserijskoj hrani! Otkriveni novi detalji žurke u Rosićima! (VIDEO)

Informer

Live TV

Miša Vacić: Davio sam se u ovoj vanserijskoj hrani! Otkriveni novi detalji žurke u Rosićima! (VIDEO)

Podeli vest

Gost u redakciji Informera lider Srpske desnice Miša Vacić govori o detaljima sa žurke u Rosićima i o otkriva kako je proteklo čitavo veselje, kao i tome koja hrana mu se najviše dopala.

Miša Vacić lider Srpske desnice navodi da je veselje proteklo sa puno pozitivne energije u duhu tradicije srpstva, iako je bilo dosta političkih neistomišljenika.

- Čitavo veselje proteklo je razdragano i puno pozitivne energije, sa mnogo gostiju, hrane i pića. Iako je bilo dosta političkih neistomišljenika, veselje je proteklo u potpunom miru i veselju bez ikakvih incidenata, u duhu tradicije srpstva. Od svih političara Ivica Dačić definitivno najbolje peva, iako nije bio na žurci - kazao je Vacić.

Naš gost u studiju je dodao i da ga je na veselju oduševilo pečeno jagnje i vanserijski kajmak i dodaje da kad je Era Ojdanić počeo da peva, gosti su se peli na stolove.

- Poslednje što sam pojeo bila je gibanica i oduševilo me pečeno jagnje, a moram da priznam da sam se davio u vanserijskom kajmaku. Vera Matović podigla atmosferu na proslavi svojim pesmama, ljudi su stajali na klupama dok je ona pevala, ali kada je zapevao Era Ojdanić gosti su se popeli na stolove - rekao je Vacić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija