• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

09:56

Otvara se Sajam sporta na Adi Ciganliji! Deca će moći da se oprobaju u svim sportovima! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Otvara se Sajam sporta na Adi Ciganliji! Deca će moći da se oprobaju u svim sportovima! (VIDEO)

Podeli vest

Otvaranje Sajma sporta na Adi Ciganliji i aktivnosti sa kojima će se građani susresti, objasnio je Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, naveo je kako bi glavni fokus festivala bio uvođenje dece u sport i sumiranje učinaka naših sportista u ovoj godini.

- U 12 časova otvara se sajam sporta na Adi Ciganliji gde očekujem poznate sportiste, kao i mališane koji će moći da se oprobaju svim sportovima i vide koji im najviše odgovara. Sportisti nas svake godine obraduju jer su oni zapravo brend Srbije. Poenta sajma je takođe da sumiramo sve što smo radili u sportu tokm ove godine, i veoma sam ponosan na učinak naših sportista - rekao je Štefanek.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Davor Štefanek

 

Štefanek je dodao kako je cilj sajma, da decu uvede u sport i da će Damir Mikec nosilac srebrne medalje Olimpijskih igara u Tokiju takođe posetiti manifestaciju.

Ne postoje ograničenja po uzrastu, jer nam je cilj da svu decu i mlade uvedemo u sport. Napravili smo i doping edukaciju koja treba da doprinese tome, da čisti i zdravi ulazimo u sport. Damir Mikec koji je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, prisustvovaće sajmu. Pozivam roditelje da na sajam sporta dovedu što više dece - rekao je Štefanek.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija