• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

06.10.2023

17:00

KLAPA Dušan Kaličanin: "Moja gola slika prodata je za 10.000 dolara!" (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

KLAPA Dušan Kaličanin: "Moja gola slika prodata je za 10.000 dolara!" (VIDEO)

Podeli vest

Poznati glumac koji je slavu stekao ulogom asistenta Jovana u seriji "Istine i laži" slikao se nag 2007. kada je imao samo 22 godine.

Dušan Kaličanin (38) kaže da je njegova gola slika prodata za neverovatnih 10.000 dolara!

Poznati glumac koji je slavu stekao ulogom asistenta Jovana u seriji "Istine i laži" slikao se nag  2007. kada je imao samo 22 godine. Tada nije ni slutio da će njegova fotografija biti kupljena za veliki novac što su mu javili mnogo godina kasnije.

Foto: Maša Banđur

Glumac Dušan Kaličanin

- Sećam se da su pregovori sa jednom agencijom trajali veoma dugo i na kraju su me ubedili da se skinem i fotografišem. Sve je urađeno umetnički i ništa se ne vidi, odlično izgleda. Posle mnogo godina su mi javili da je jedan čovek kupio moju fotografiju na nekoj izložbi za potrebe hotela. Tako da moja umetnička fotografija sada verovatno visi u nekom salonu. Bio sam mlad i znao sam da se to može dobro unovčiti. Drago mi je što sam se u jednom periodu života bavio modelingom - rekao je Kaličanin u emisiji "Klapa".

Dušan je veliku pažnju javnosti privukao kada se 2013. godine u javnosti pojavljivao kao transvestit i predstavljao sebe pod imenom Ra.

Foto: Maša Banđur

Voditelj Saša Kostić i glumac Dušan Kaličanin

- Upisao sam tada komunikologiju i počeo da izučavam medije. Mediji su premoćna stvar poput neke lavine koja ne može da se zaustavi. Hteo sam da vidim kako će javnost reagovati na muškarca koji se oblači kao žensko. Predstavio sam se kao androgeni pevač po dimenom Ra. Zbog toga sam dobijao i neke pretnje, a neki ljudi iz moje okoline su loše reagovali na to. Govorili su mi da sam budala što to radim, ali ponosan sam na taj eksperiment - ispričao je Dušan.

Ceo intervju pogledajte u videu na kraju teksta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija